Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.856
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.856
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Anima, Onlybots Adlı NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

NFT

Artırılmış gerçeklik girişimi Anima, AR destekli sanal evcil hayvanları kapsayan Onlybots adlı NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü.

Kripto ayı piyasasının uzun soluklu etkileri devam ederken, NFT tarafına duyulan ilgi gözle görülür bir artış yaşıyor. Kullanıcılar, NFT koleksiyonlarına yatırımlar yaparak bunları sergilemekten kaçınmıyor. Diğer taraftan, metaverse ve sanal gerçeklik de gelişen teknolojiler arasında gösteriliyor. Tüm bu süreçlerin ortasında Anima, Onlybots adını verdiği NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü.

Anima, Onlybots NFT Koleksiyonu ile Trend Oldu

Artırılmış gerçeklik şirketi Anima, kullanıcıların sanal evcil hayvanlar edinmelerine olanak tanıyor. Şirket, botların veya bot taklidi yapan kullanıcıların koleksiyonu tanımında bulundu. “Botların dünyayı rahat bırakması için sanal evcil hayvanlar” konsepti ilgi çekti.

Onlybots koleksiyonu, piyasaya çıkar çıkmaz tükendi. OpenSea platformu üzerinden satışa sunulan koleksiyon, kısa sürede trendler arasında dördüncü sıraya yükselmeyi başardı. Yoğun ilgi gören NFT koleksiyonu, Ethereum ağında basıldı.

Şirket, yaklaşık 500 evcil hayvandan oluşan ilk iki partinin kısa sürede tükendiğini duyurdu. Anima kurucu ortağı Alex Herrity,  “ChatGPT muhtemelen bu hafta teknolojideki en büyük hikaye” dedi.

Daha önce Fortnite üzerinde çalışan Herrity, geçtiğimiz yıl Coinbase liderliğindeki bir yatırım turundan 500 bin dolar topladı. Bu fon desteğiyle birlikte Anima kurulmuş oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir