Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.660
% 3.98
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.660
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Analistler, Ucuzdan Toplanacak 8 Altcoin Duyurdu!

Kripto para satın almak, piyasa oynaklığının yüksek olması nedeniyle riskli bir yatırımdır. Ancak ucuza ve daha az riskle başlamak istiyorsanız, alanda birçok seçenek de mevcuttur. Yani piyasada yeniyseniz bu oldukça ucuz olan altcoin projelerini düşünebilirsiniz.

Düşük maliyetli 8 altcoin

Kuruş değerinde kripto yatırımlarının avantajları bulunmaktadır. Bunlar arasında yatırım için az miktarda para ile mükemmel getiri elde edebilme başta gelir. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız bu liste, 10 sentin altındaki altcoin projelerini inceliyor. Bunlar analistlerin favorileri…

Tron (TRX)

Birçok uzman, TRON’u satın alınacak en iyi altcoin listesine koydu. 2018’de TRON, dosya paylaşım hizmeti olan BitTorrent’i satın aldı. CoinMarketCap, Tron’u 13. en büyük kripto olarak listeliyor. Fiyatına göre bir doların altında olmasına rağmen oynaklığı rakiplerine göre düşüktür. Mevcut fiyatlarla TRX, 10 sentin altında işlem görüyor. Tron’un avantajları arasında düşük fiyat, 130’dan fazla borsada işlem görmesi ve yüksek piyasa değeri geliyor. Dezavantajları arasında Ethereum ve Cardano ile rekabeti ve ayı piyasalarına duyarlı olması yer alıyor.

Ripple (XRP)

Bir ödeme protokolü olan Ripple Blockchain, XRP isimli bir yerel kripto paraya sahiptir. XRP, 2022 kripto kışında dediği değerinin %62’sinden fazlasını kaybetti. Ancak düşük fiyatı, geçmişte 3 doların üzerine çıktığından bu düşük maliyetli altcoin’i cazip hale getiriyor. Ayrıca, bazı uzmanlar 2030’un sonuna kadar altcoin için 50 dolar, hatta 75 dolar hedefliyor. Bu, Ripple’ı düşük maliyetli iyi altcoin projeleri listemize sokuyor. Yazım sırasında, 52 haftanın en düşük seviyesi olan 28 sente oldukça yakın işlem görüyor. Buna göre sadece 35 sentten işlem görüyor. Ripple, SEC ile bir davaya karıştı, ancak Temmuz 2022 itibariyle ödeme platformu kazanmaya hazır görünüyor. Bununla birlikte, dava nedeniyle, birçok kripto para borsası XRP’yi listelemiyor.

Shiba Inu (SHIB)

Tutmak için en şirin kuruş kriptolarından birini arıyorsanız, Shiba Inu’yu düşünün. Başlangıçta Dogecoin’e bir yanıt olarak başlatılan Shiba Inu, şu anda en popüler meme coin’lerden biri. Ayrıca sadece 0,0000107 dolarlık fiyatıyla, gerçekten uygun fiyatlı bir altcoin. Bitcoin dahil olmak üzere çoğu kripto, son zamanlarda çöktü. Ancak Shiba Inu değerinin %30’undan fazlasını kazandı. Bununla birlikte, SHIB ile herhangi bir şekilde para kazanmayı planlıyorsanız, oyunun adı hacim ticaretidir. Analytics Insight, “Shiba Inu’nun 1 dolara ulaşmasının 10 yıl veya 10.000 yıl alabileceğini” iddia ediyor. Tokenin avantajları arasında düşük giriş maliyetine sahip olması ve Ethereum üzerinde çalışması geliyor. Dezavantajları arasında ise, çok düşük değere sahip olması ve 1 dolara asla ulaşamayacak olması yer alıyor.

Cardano (ADA)

Cardano’nun yerel kriptosu ADA, mevcut verilere göre, piyasa değeri bakımından 8. sırada yer alıyor. Cardano, Ethereum’dan daha hızlı işlem hızlarına sahip oldukça itibarlı bir Blockchain ağı. Diğer birçok büyük para biriminin kullandığı Proof-of-Work algoritmasını kullanmıyor. Bunun yerine, daha fazla enerji verimli olan Proof-of-Stake teknolojisi ile çalışıyor. Cardano, 1 doların altında bir kripto para ticaretine sahip. Ancak yine de piyasa değerine göre tüm kripto para birimlerinin ilk 10’u içinde. Toplam kripto para arzının sadece %75’i piyasaya çıktı. Bu nedenle hem madenciler hem de yatırımcılar için birçok fırsat olduğu anlamına geliyor. Hepsinden iyisi, uzmanlar Cardano’nun 2030’a kadar 49,98 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor. Yazım sırasında altcoin, 0,4832 dolardan el değiştiriyordu.

Ren (REN)

Bazı yatırımcılar REN’i kripto para birimindeki bir sonraki büyük şey olarak adlandırıyor. Piyasa değerine göre ilk 100 kripto para arasında yer alıyor. Ancak yine de altcoin başına 1 doların altında işlem görüyor. Aslında proje, saygın Ethereum Blockchain üzerinde çalışıyor. Ren projesi, kullanıcıların varlıklarını satmak zorunda kalmadan DeFi ürünlerine erişmelerini sağlıyor. Bununla birlikte, mevcut kriptolarını REN tokenlerini kullanarak akıllı bir sözleşmeye aktarabilirler. Ren’in avantajları arasında düşük fiyata sahip olması, birçok borsada listelenmesi ve Ethereum’da çalışması bulunmaktadır. Dezavantajları arasında ise, çok iyi bilinmemesi yer almaktadır. Yazım sırasında REN 0,1609 dolardan işlem görüyordu.

Decentraland (MANA)

Decentraland, Coinbase verilerine göre Temmuz ayının ortalarında 85 sentten işlem görüyor. MANA, Decentraland’ın metaverse platformunda kullanılan Ethereum Blockchain tabanlı bir tokendir. Altcoin, Decentraland’da mülk, mal ve hizmet satın almak için kullanılıyor. Bununla birlikte, kripto borsalarında dolar gibi varlıklar karşılığında alınıp satılıyor. Bugüne kadar, Decentraland arsaları 2,4 milyon dolara bile satıldı. Metaverse’nin popülaritesi arttıkça MANA büyük bir yatırımı temsil edecektir. Ek olarak Metaverse alanındaki rekabetin yüksek olması ve Decentraland’ın nispeten yeni olması dezavantaj olabilir.

Polygon (MATIC)

Polygon 2021’de 2 sentin altında işlem görüyordu. Ancak daha sonra %13.000 oranında hızla yükseldi ve gerçek bir kripto olarak başladı. MATIC, özünde işlemleri Ethereum ağından daha hızlı işlemek için tasarlanmıştır. Böylece hızlı bir şekilde yatırımcıların beğenisini kazanmıştır. Şu anda Coinbase’de 75 sentten işlem görüyor. Ayrıca yatırımcıların %78’i şu anda yükseliş eğiliminde olan kriptoyu satın alıyor. Altcoin projesinin avantajları arasında Ethereum’dan hızlı işlem işlemesi ve gelecek vaat etmesi yer alıyor. Dezavantajları arasında ise alandaki yüksek rekabet ve düşük fiyatlı kriptolardan daha dalgalı olması geliyor.

Chiliz (CHZ)

Chiliz, 2022’de satın alınabilecek en iyi kripto paraların birden fazlasının oluşturulmasını sağlıyor. Proje, Socios platformunda işlem gören bir spor ve eğlence kripto parasıdır. Spor takımlarının hayranlara dağıtmak için özel fan tokenler oluşturmasını sağlar. Analytics Insight, Chiliz’i satın alınacak en iyi kripto para birimleri ve HODL için izleme listesine” koydu. Mevcut fiyat verilerine göre altcoin, 10 sentin biraz üzerinde işlem görüyor. Chiliz’in avantajları arasında birçok büyük futbol kulübüyle ortaklığı yer alıyor. Dezavantajları arasında ise, sporla ilgilenmeyen yatırımcıları kendine çekememesi bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir