Kriptolar:
30255
Bitcoin:
$65.575
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.99
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.575
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Analistler Ethereum Beklentilerini Paylaştılar!

JPMorgan Analistlerinden Ethereum İçin Önemli Tarih

DeFiance Capital’in kurucusu Arthur Cheong, spot Ethereum ETF’lerinin ticareti hayata geçmeden önce Ethereum’un yükselişe geçeceğini söyledi.

DeFiance Capital Kurucusu, Spot ETH ETF İle Birlikte Ethereum’un Kısa Sürede 4.500 Dolara Ulaşacağını Tahmin Ediyor

Arthur Cheong, spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) ticareti başlamadan önce Ethereum’un (ETH) 4.500 dolara ulaşacağını öngörüyor. Bu iyimser bakış açısı, spot ETH ETF’lerinin piyasa üzerindeki potansiyel etkisi konusunda kripto topluluğunda artan beklentilerle destekleniyor.


İlginizi Çekebilir: Ünlülerin Sosyal Medya Hesapları Token Tanıtımı İçin Hacklendi


WuBlockchain tarafından Çin kripto topluluğu içinde yapılan bir anket, Ethereum’un yükseliş potansiyeline olan güçlü inancı ortaya koyuyor. Ankete katılanların %58’i, ETH’nin bu piyasa döngüsü sırasında 10.000 dolar veya üzerine çıkabileceğinden emin olduklarını belirtiyor. Bu duygu, Ethereum’un gelecekteki performansına yönelik yaygın iyimserliğin ve yüksek beklentilerin altını çiziyor.

Ethereum şu anda yaklaşık 3.940 dolardan işlem görüyor ve spot ETH ETF’leri yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırmış durumda. Bu ETF’lerin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanması, önemli kurumsal yatırımları çekebilecek ve ETH’nin fiyatını daha da artırabilecek önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Arthur Cheong’un öngörüsü, yakın vadede Ethereum için güçlü bir potansiyel gören diğer piyasa analistlerinin görüşleriyle de örtüşüyor. Spot ETH ETF’lerinin beklenen onayı ve ardından ticarete başlaması, Ethereum’un fiyatını olumlu yönde etkileyebilecek likiditeyi ve kurumsal katılımı artırması bekleniyor.

Daha geniş kripto para piyasası, özellikle bu yılın başlarında spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından artan ilgi ve girişlere tanık oldu. Bu durum, Ethereum ETF’leri etrafında benzer bir coşku için zemin hazırladı ve mevcut yükseliş hissine katkıda bulundu.

Yeni haftaya yükseliş eğilimi ile başlayan Ethereum, son 24 saatte yüzde 4’e yakın bir yükseliş yaşadı. Özellikle 4.000 dolar seviyesinin geçilmesi ile beraber yükselişlerin daha da güçlenebileceğini söylemek mümkün.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Analistler Ethereum Beklentilerini Paylaştılar!” te bir düşünce

  1. Pingback: Ethereum, Pectra Güncellemesini 2025'in İlk Çeyreğinde Yayınlamayı Hedefliyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir