Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.209
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.209
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Analistler: Bu Altcoin Dünya Para Birimi Olabilir!

Ripple, yeniden ortaya çıkan Merkez Bankası Dijital Para Birimi söylentilerinin ortasında yeni bir ilgi görüyor. Bu arada CEO Brad Garlinghouse 100 yeni çalışanı işe alma sözü verdikten sonra Ripple fiyatı yükseliyor. Kripto analist Tony M’ye göre, altcoin fiyatı, haftalık grafikte bir Morning Star şamdan deseni yazdırmaya çalışıyor. Analist, geçen haftaki en düşük 0,28 doların altında bir kırılmanın, yükseliş tezini geçersiz kılacağını söylüyor.

Ripple CEO’su açıklama yaptı, altcoin fiyatı hareketlendi

Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse, Toronto’daki resmi merkezini açmasının ardından 100 yeni çalışanı işe almayı planladıklarını açıkladı. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere XRP fiyatı, bu açıklamanın ardından yükseldi. Ripple’ın Merkez Bankası Dijital Para Birimleri (CBDC) için çok önemli bir teknoloji haline gelebileceği teorileri var. Bu konu kripto alanında uzun süredir konuşuluyor. Ripple, bu olasılığı ima ederek Twitter’da bir paylaşım yaptı.

Kripto analist Tony M, altcoin projesinin teknik görünümün resmediyor. 25 Haziran Cumartesi itibariyle Ripple fiyatı 0,36 dolardan işlem görüyor. Dijital havale tokeni, saat içi zaman dilimlerinde satın alma baskısında bir akış gösterdi. Teknikler devam edebilirse, boğalar bir yükseliş Morning Star paterni yazdıracak. Bu da muhtemelen uzun vadeli yatırımcılar için olumlu bir giriş sinyali olacak. Bu arada XRP için 0,40 dolarlık psikolojik bir bariyer var. Bunun üzerinde bir kırılmanın, önümüzdeki haftalarda bir satın alma çılgınlığını tetiklemesi mümkün. Ayrıca bu gelişmenin XRP fiyatını 0,51 dolara geri itmesi muhtemel.

Dünya para birimi söylentisi, Ripple’ı (XRP) nasıl etkiler?

Ripple’ın CBDC’nin bütünleştirici bir çözümü haline gelmesiyle ilgili konuşmalar yapılıyor. Ayrıca yeni çalışanlar için ani bir talep fiyatı destekliyor. Ripple’ın ABD dolarının yerini alacak tek dünya para birimi haline geleceğine dair efsanevi söylentiler var. Şimdi bu söylentiler sosyal medyada yeniden su yüzüne çıkmaya başlıyor.

Tarih, kripto paraların yalnızca sosyal medya hype’larından yüksek oranda değer kazanabileceğini gösterdi. CBDC spekülasyonunun, önümüzdeki haftalarda Ripple fiyatı için FOMO tarzı bir piyasa ortamı yaratması olası. Bunun da XRP için destekleyici olması mümkün. Aynı zamanda 0,51 dolarlık bir hedef muhafazakar. Ancak tek dünya para birimi efsanesi sosyal medyada alevlenmeye devam ederse, 1,00 dolarlık bir hedef şaşırtıcı olmayacaktır.

Bu modelin geçersiz kılma noktası 0,28 dolarda. Bu yüzden yükseliş spekülasyonuna katılmak isteyenlerin önceki haftayı düşük tutması yerinde olur. Ayılar bu bariyeri aşabilirse, mevcut Ripple fiyatının %40’lık bir düşüşle sonuçlanan 0,20 dolara bir gerilemesi mümkün.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir