Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.305
% 4.87
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.305
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analistler, Bu 4 Metaverse Coin’e Odaklandı: Pik Yapabilirler!

Altcoinler bu hafta düşüş momentumu gösterirken metaverse coin projeleri yükseliş trendi başlattı. Analistler, Decentraland (MANA), ApeCoin (APE), Axie Infinity (AXS) ve The Sandbox’ın (SAND) uzun vadeli potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

“MANA, APE, AXS ve SAND geri dönüşe hazırlanıyor”

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere metaverse coin projeleri, geçen hafta altcoin’lerdeki düşüş ivmesine rağmen geri dönüş yaptı. MANA, APE, AXS ve SAND, yatırımcılar arasında artan benimsenme ile en çok işlem gören metaverse token’leri arasında yer alıyor.

Kripto piyasaları geçen hafta düşüş ivmesi yaşadı, ancak analistler metaverse coin projelerinin benimsenmesinde bir artış olduğunu kaydediyor. Analistler, yüzlerce metaverse tokeninden Decentraland (MANA), ApeCoin (APE), Axie Infinity (AXS) ve Sandbox’ın (SAND) en çok işlem gören varlıklar olduğunu belirtiyor.

Analistler, MANA, APE, AXS ve SAND‘ın Nisan 2022’de dikkat edilmesi gereken en çok işlem gören token’ler olduğunu savunuyorlar. Destekçileri, yatırımcılar arasında metaverse token’lerinin benimsenmesinde bir artışa neden olan bir miktar hype olduğunu düşünüyor.

Decentraland Şubat 2020’de piyasaya sürüldü ve piyasaya sürülmesinden bu yana MANA, 4,3 milyar doları aştı. MANA’ya kurumsal sermaye akışında, tokenin meta veri tabanında sanal gayrimenkul satışıyla ani bir artış oldu.

Metaverse coin projelerine ilişkin analistlerin değerlendirmeleri

MANA, metaverse token’leri arasında en yüksek işlem hacimlerinden birine sahip. Önde gelen bir kripto analisti ve traderı olan BlueCrypto, MANA fiyatının simetrik bir üçgen modelinde kırıldığına inanıyor ve MANA’nın çıkış yolunda olduğunu belirtiyor:

Taraftarlar, nispeten yakın zamanda piyasaya sürülen bir metaverse ve NFT tokeni olan APE etrafında büyük bir hpye’e tanık oldular. APE şu anda ApeCoin vakfının yönetimi için bir yardımcı program tokeni.

Analistler, ApeCoin fiyat trendini değerlendirdi ve AltcoinSherpa takma adlı bir kripto analisti, NFT tokeni yükseliş trendine devam etmeden önce 9 dolar seviyelerine inmesini bekliyor.

Analistler, Axie Infinity’nin yakın zamanda düşüş trendine girdiğine inanıyor ve analistler bir trendin tersine döneceğini tahmin ediyor. AXS fiyatı geçen hafta yaklaşık %14 düşüş kaydetti. Ancak analistler metaverse coin projesinin toparlanma yolunda olduğuna inanıyor. Kripto veri toplayıcısı CoinGecko, bu dijital varlıklardaki on-chain aktivite arttıkça MANA, APE, AXS ve SAND’ın en çok işlem gören metaverse token’leri olduğunu ortaya koyuyor.

BTC_91 takma adlı bir kripto analisti, Sandbox’ın haftalık grafiğinde bir yükseliş bayrağı gözlemledi. Analist, bu formasyonun 4,2 doların üzerinde haftalık bir kapanışın ardından en iyi olumlu onay işareti olduğunu düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir