Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$69.270
% 4.71
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 69.270
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Analistler, Bitcoin Kırılmasının Altcoin Boğası İçin Önemli Olduğunu Belirtiyor

btc,etf,bitcoin halving,bitcon etf

Altcoin’lerde yeni bir boğa koşusu söz konusuyken, analistler Bitcoin’in fiyat hareketlerini yakından takip ediyor ve kripto para piyasasının geneli için büyük önem taşıyan bir kırılma yaşanmasını bekliyor. Nansen’in baş analisti Aurelie Barthere tarafından sağlanan görüşler, altcoinlerin kaderinin Bitcoin’in gidişatıyla yakından bağlantılı olduğunu gösteriyor. Barthere, “Altcoinler yüksek betalı kriptolardır, duyarlılık çok yükseldiğinde işe yararlar. ”

Altcoin’in Haziran’da Dip Yapması Bekleniyor, Bu da Boğa Döngüsünün Potansiyel Başlangıcına İşaret Ediyor

En son piyasa analizi, yerel altcoin fiyatının dip seviyesinin Haziran ayı civarında gerçekleşebileceğini ve bunun yeni bir boğa döngüsünün başlangıcı anlamına gelebileceğini ima ediyor. Rekt Capital olarak bilinen bir kripto analisti, böyle bir eğilimi gösteren tarihsel grafik modellerine dikkat çekti. Altcoinler son zamanlarda baskı altına girmiş olsa da, bugüne kadar %24’ten fazla ve geçtiğimiz yıl %167’lik bir artışla etkileyici bir kararlılık gösterdiler.

Öte yandan, QUBIC Labs Accelerator’da blockchain danışmanı olan Alex Onufriychuk, piyasa duyarlılığındaki düşüşe ve ABD spot Bitcoin borsa yatırım fonlarından (ETF’ler) gelen girişlerin azalmasına atıfta bulunarak erken coşkuya karşı uyarıda bulundu. “Bitcoin ETF’lerinden yeterince yeni likidite gelmediği için bazıları Haziran ayına kadar yerel diplerine ulaşabilir. ”

Bitcoin’in davranışının altcoin hissiyatıyla korelasyonu önemini korumaktadır. Diğer coinler olası bir toparlanma beklentisi içindeyken, Bitcoin’in 20 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) etrafında konsolide olması, piyasanın piyasa duyarlılığı için izlediği kritik bir faktör. Analistler, bu noktayı aşan bir grevin altcoin rallisinin önünü açacağını öne sürüyor.

M2 Para Arzındaki Büyüme Altcoin Fiyatlarında Potansiyel Yükselişe İşaret Ediyor

Bununla birlikte, olumlu tahminlere rağmen analistler, piyasada önemli bir canlanmanın kalıcı olması için radikal değişikliklerin gerekli olduğunu vurgulayarak dikkatli davranıyor. Onufriychuk, uzun süreli bir altcoin rallisini ateşlemek için artan perakende ve kurumsal yatırımın yanı sıra olumlu düzenleyici gelişmelere ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Buna ek olarak, enflasyona karşı potansiyel bir koruma sağlayan M2 para arzında son dönemde görülen pozitif büyüme, altcoinlerin yeniden popülerlik kazanmasını tetikleyebilir. Ekonomik belirsizliklerin ortasında, yatırımcılar alternatif yatırımlar aramaktadır, bu nedenle altcoinler ve meme coinleri daha popüler hale gelebilir ve beklenen boğa koşusunu başlatabilir.
Kripto para alanında meydana gelen değişikliklerle birlikte, yatırımcılar her zaman genel bir piyasa yükselişinin işaretlerini arıyor ve Bitcoin’in kırılması genellikle olası bir altcoin boğa koşusunun önemli bir öncüsü olarak hareket ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir