Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.910
% 0.06
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.910
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Analist Uyardı: Bitmedi! Bitcoin O Düşükleri Hedefliyor

Lider kripto son günlerde bir toparlanma hareketi başlattı. Bununla birlikte tecrübeli bir analist, Bitcoin (BTC)’nin daha fazla acı çekeceğini söylüyor. Analist, BTC’nin hala 10 bin doların altına düşmesini ihtimal dahilin de görüyor.

Analiste göre, Bitcoin için 8.500 dolar hala masada

Kripto analist Justin Bennett, Salı günü YouTube abonelerine yeni tahminlerini paylaştı. Analiste göre, lider kripto para şu anda bir ayı bayrağı grafiği deseni oluşturdu. Bunun için analist, Bitcoin’in hala 8.500 dolara düşme riski olduğunu kaydediyor. Bu bağlamda Bennett, şu açıklamayı yapıyor:

Şu anda kurulmakta olan bir model var. Gelişmekte olan çok daha küçük bir ayı bayrağı modelimizin nerede olduğunu görebilirsiniz. Bu durumda hedef, . 8,000 doların biraz üzerinde, yaklaşık 8.500 dolar.

“Kripto piyasası, ilk kez sert bir makroekonomik ortamla karşı karşıya”

Analist, son ayı döngüsünün öncekilerden farklı olduğunu söylüyor. Bu nedenle, takipçilerini farklı bir ışık altında bakmaları gerektiği konusunda uyarıyor. Enflasyon yüksek kalırken ve Fed agresif sıkılaştırmaya devam ederken durgunluğun ortaya çıkma riski var. Bennett, bu nedenle kripto piyasasının ilk kez sert bir makroekonomik ortamla karşı karşıya kaldığını belirtiyor. Analist, görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Bildiğinizi düşündüğünüz veya önceki döngülerden herhangi bir şeyin önemli ölçüde pencereden atılması gerekiyor. Veya yeniden değerlendirilmesi lazım. Çünkü, mevcut durum, şimdiye kadar gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor.

Bitcoin dibe vurdu mu?

Bennett’in analizi, deneyimli analist Peter Brandt’in son aylardaki analiziyle pek çok yönden benziyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Brandt, Bitcoin’in günlük grafiğinde trend birleşmesi ile aşağı yönlü bir fiyat devamına işaret eden üçgen bir bayrak paterni olduğunu söyledi. Ancak, Bennett’ten farklı olarak Brandt, fiyatın aşağı doğru kırılması durumunda 13 bin dolarlık bir fiyat öngörüyor.

Bitcoin’in ne zaman dibe vuracağı veya dibe vurup vurmadığı sorusu, bu yıl Bitcoin yatırımcıları ve traderları için büyük bir soru haline geldi. Ne yazık ki, bunun gibi sorular için net cevaplar yok. Birkaç analist, önde gelen dijital varlığın dibe yakın olduğunu söylüyor. Veya, bir Bitcoin ayı döngüsünün son aşamalarıyla tutarlı özellikler gösterdiği konusunda hemfikirler. Bununla birlikte, bu son aşamanın ne kadar süreceği konusunda da bir netlik yok.

BTC’nin önceki fiyat performansı ne gösteriyor?

Peter Brandt ayrıca, Bitcoin’in 12.700 dolara düşmesinin ihtimal dahilinde olduğunu kaydediyor. InTheMoneyStocks baş stratejisti ise, Bitcoin’in 2-3 yıl içinde iyileşeceğini ve 10 bin doları göreceğini tahmin ediyor. ABD Yatırım Bankası Stifel Raporu, Bitcoin’i 10 bin dolara çıkarabilecek 3 makroekonomik faktöre dikkat çekiyor.

Bitcoin, şimdilik 20 bin dolarlık desteğe tutunmaya devam ediyor. Buna ilaveten, kripto piyasaları bugün ralli yaptı. CoinMarketCap verilerine göre kripto para piyasası değeri son 24 saatte %3,68 artarak 938,19 milyar dolar civarına yükseldi. Lider kripto Bitcoin, basın zamanında son 24 saat içinde %3,88 artışla 20.866 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir