Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.364
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.364
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Analist Solana, AXS, MATIC ve LOOKS İçin Dev Tahminler Yaptı!

Kripto para piyasalarda yaptığı tahminlerle meşhur olan Altcoin Sherpa takma isimli analiste göre, Ethereum (ETH)’nin rakibi olarak öne çıkan popüler altcoin projesi Solana (SOL), önde gelen GameFi projelerinden olan Axie Infinity (AXS) ve bir düşük kapasiteli bir altcoin için dip seviyeler yakın görünüyor. Analist ayrıca MATIC ve LOOKS için tahminlerde bulunuyor.

Solana diplerde pozisyon alıyor

170 bin civarında Twitter takipçisi bulunan ve yakından takip edilen bir kripto stratejisti olan Altcoin Sherpa, öncü altcoin Ethereum (ETH)’un rakibi Solana (SOL), Axie Infinity (AXIE) ve bir düşük değerli altcoin’in hepsinin şu sıralarda diplerinde pozisyon aldıklarını söylüyor. Takma isimli analist Altcoin Sherpa, Twitter takipçilerine Solana (SOL) ve blockchain tabanlı oyun platformu Axie Infinity‘nin birkaç aylık düşüş trendlerinden geçtikten sonra potansiyel yükseliş dönüş bölgelerine yakın işlem gördüğüne inandığını söyledi. Analist şöyle diyor:

AXS SOL: Kasım ayında zaten düşüş eğiliminde olan kripto paraların, Ocak ayında sert bir şekilde pompalanan kripto paralara göre diplerine daha yakın olduğunu düşünüyorum. AXS ve SOL gibi şeyler, NEAR gibi bir şeyden daha diptedir.

Bank of America gibi önemli oyuncular Solana hakkında sevindirici yorumlarda bulunmuşlardı. Bir çok analiste göre Solana, en büyük rakibi Ethereum‘u geride bırakarak kripto para ekosisteminin ‘yeni Visa’sı’ olma potansiyeli taşıyor. Yazım sırasında, Solana son 24 saatte %5,07 düşüşle 85,40 dolardan el değiştiriyordu.

LOOKS ve MATIC tahminleri

Bu arada, önde gelen oyun temalı altcoin projelerinden olan Axie Infinity şu anda 48.13 dolar değerinde. Kripto stratejisti ayrıca, takas edilemeyen token (NFT) pazar yeri LookRare’ı (LOOKS) yakından takip ediyor. Altcoin Sherpa’ya göre, LOOKS bir ay içinde değerinin %85’inden fazlasını kaybettikten sonra potansiyel olarak 1 dolara düşebilir. Altcoin Sherpa LOOK için “1 dolar psikolojik seviye, alıcılar adım atıyor gibi görünüyor, kısa vadede iyi görünüyor” ifadelerini kullanıyor. Yazma sırasında LOOKS, Altcoin Sherpa’nın 1,00 dolarlık desteğinin biraz üzerinde 1,02 dolardan işlem görüyor. Altcoin Sherpa, bu üç altcoin için dibin yakın olduğuna inanırken, Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’un (MATIC) ciddi bir şekilde aşağı yönlü risklerle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Sherpa “MATIC: Bunun sonunda 1 dolara çıktığını görmek şaşırtıcı olmaz” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir