Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.594
% 2.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.594
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist Seviyeleri de Verdi: Bu 5 Altcoin Daha Fazla Düşebilir!

Son günlerdeki sert düşüşü ardından bazı altcoin’ler sazı eline aldı. HEART, TRX, EGLD, UNI ve SOL, bugün %20 üzerinde kazandı. Bu esnada, popüler bir altcoin analisti 4 coin için fiyat hedeflerini belirlemek üzere tahminlerini güncelliyor.

Altcoin Sherpa bu altcoin’lerde düşüş bekliyor

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Altcoin Sherpa lakaplı popüler kripto analisti, son satışların ardından ETH fiyat tahminlerini güncelledi. Analist, lider altcoin’i bir haftalık mumlarla izlediğini söylüyor. Buna göre, ETH’nin 1.000 doları koruması durumunda 500 ila 800 dolarlık alanın bir olasılık olduğu konusunda bilgilendirildi. En son tweet’lerinde Sherpa şunlardan bahsetti:

İşte 1 haftalık hedefler. Açık nedenlerle, 1000 doların güvenilir bir kısa vadeli dip olduğuna inanıyorum. Bir sonraki seviye 800 dolar ve işler kötüye giderse 500 dolar olur.

Ethereum gün içinde hafifçe düşerek 1,112.91 dolardan işlem görüyor. Ancak, geçen haftadan bu yana nerdeyse %40 değer kaybetti. Bu hafta, ETH fiyatı bir noktada 1.000 dolar kritik desteğine temas etti. Sherpa, bu seviyi kırarsa Ethereum’un 500 doları göreceğini söylüyor.

Sıradaki altcoin, en çok kaybedenlerden Solana oldu

Solana, Mayıs ve Haziran aylarındaki son ağ kesintileriyle satışların elinden kaçamadı. Kesintiler, yatırımcılar arasında paniğe neden oldu. Böylece, piyasa değerine göre 9.kripto para birimi, ATH fiyatından %90’ın üzerinde derinleşti. Ethereum’dan sonra Solana geçen analist, SOL’un 20 doların altına düşeceğini, ancak yakında kayıplarının bir kısmını telafi edebileceğini tahmin ediyor. Aşağıdaki grafikte kritik destek seviyelerini işaretleyen analist, şunları söylüyor:

Bence mevcut bölge, küçük bir toparlanma için sağlam bir satın alma bölgesidir; aşırı güven duymazdım ve bunun ‘dip’ olduğunu düşünürdüm. Piyasa düşmeye devam ederse, dip muhtemelen 20 dolar civarında.

Solana şu anda düne göre %5’in üzerinde değer kazandı. Yazım sırasında 30 doların hemen üzerinde işlem görüyor. Altcoin Sherpa daha sonra, Avalanche’ı yakından takip ettiğini paylaşıyor.

AVAX’da bu seviyelere dikkat

Altcoin Sherpa, Avalanche’ı değerlendiriyor ve sonuçta 10 doları göreceğini tahmin ediyor. Analist, 5 doların altındaki bir fiyatın “işlerin gerçekten kötü olduğu” anlamına geleceğine dikkat çekiyor. AVAX için Sherpa şunları söylüyor

Uzun vadede, sonunda 10 dolara düşebileceğini tahmin ediyorum..

Avalanche şu anda 16.02 dolardan işlem görüyor. Geçen haftadan bu yana %35 değer kaybetti.

Ethereum rakibi NEAR, analistin listesinde son sırada yer alıyor. Sherpa, dibin 2,50 dolar civarında olabileceğine inanıyor. Ayrıca, ek piyasa kapitülasyonunun NEAR fiyatını 2 doların altına itebileceği konusunda uyarıyor.

Yukarıdaki grafiği paylaşan analist, şöyle yorumluyor:

O zamandan önce bir geri dönüş görebiliriz, ancak orta vadede 2.50 dolarlık bir hedef olabilir. İşler kötüye giderse, 2 doların altına bakıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir