Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.715
% 3.91
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.715
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analist, Ralli Yapacak 2 Altcoin’i ve Olacakları Paylaştı!

Popüler kripto stratejisti Pentoshi, altcoin piyasalarının Ethereum (ETH) rakibi Terra (LUNA) için dalgalanmalar tahmin ederken erken toparlanma belirtileri gösterdiğini söylüyor. Ayrıca analist, piyasada olacakları anlatıyor.

Pentoshi altcoin piyasasında olacakları paylaştı!

Kripto analisti Pentoshi, 500.000 Twitter takipçisine, Bitcoin (BTC) hakimiyet tablosunda devam eden sıçramanın kripto piyasası için olumlu bir gelişme olduğunu söylüyor. Bitcoin hakimiyet endeksi, BTC’nin diğer kripto pazarlarına olan toplam piyasa değerini ölçer.

Artan bir Bitcoin hakimiyeti, BTC’nin ya altcoinlerden daha hızlı büyüdüğünü ya da diğer kripto paraların BTC’den daha hızlı değer kaybettiğini gösteriyor. Pentoshi’ye göre, altcoinler önümüzdeki aylarda BTC’den daha hızlı değer kaybedecek, bu da aşırı spekülasyondan değer yatırımına doğru bir kaçış olduğunu gösteriyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Birçok insanın BTC dom’a inanmadığını biliyorum. Ve çok şey kaybetmemiş olanlar. ‘Sat ve uzaklaş’ çizgisine her vurduğunda, alternatifler zamanın %100’ünü bombaladı. Grafikteki notlara bakın. Piyasa, en kötü projeleri, yeni büyümek için derisini değiştiren bir yılanın tutması gibi tutuyor.

Analist, bu 2 altcoin’de sıçrama bekliyor!

Yazım sırasında Bitcoin’in piyasa değeri, toplam kripto piyasası değerlendirmesinin %41,9’unu oluşturuyor. Ethereum’a bakıldığında Pentoshi, düşüş trendini sürdürmeden önce ikinci en büyük kripto para birimi için bir ralli öngörüyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ETH. Bu da iki aydır ilk kez olumlu yönde gelişiyor. Biraz rahatlama için masada 2.700 dolar ve potansiyel olarak 2.900 dolar diyebilirim.

Terra’ya gelince kripto analisti, merkezi olmayan finans (DeFi) ödeme ağının da bir sonraki adımdan önce bir sıçrama yapacağını söylüyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

LUNA… Biraz korku satın almakta sorun yok… Bence risk/ödül, kısa vadeli bir sıçrama için daha uygun…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir