Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Önümüzdeki 2-3 Günde Bitcoin Bu Seviyeleri Görebilir!

Bitcoin (BTC), boğa piyasasında mı yoksa ayı piyasasında mı? Önümüzdeki 2 ile 3 gün içinde BTC fiyatından ne bekleyebilirsiniz?

“Bitcoin kısa bir sürede bu seviyelere gidebilir”

Yeni haftanın başında gerçekleşen büyük tasfiyelerle kripto alanında yeni bir katliam yaşandı. Bitcoin fiyatı, oldukça uzun bir süre 40.000 doların üzerinde sağlıklı bir şekilde konsolide edildikten sonra, sefil bir şekilde 39.000 doların altına düştü.

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Bitcoin fiyatı, bir yıl önce 2021’de aynı zamanda boğa koşusunun zirvesindeydi ve ATH’sini 694.000 dolarda kırdı. Ayrıca, %50’den fazla düşüşe rağmen, fiyat önümüzdeki 3 ayda bir canavar gibi yükselerek 70.000 dolara yakın yeni bir ATH’ye ulaştı. Bununla birlikte, o zamandan beri fiyat, şimdiye kadar taşınan kayda değer bir düşüş ve istikrarsızlığı sürdürdü. Varlık konsolidasyonda daha fazla zaman harcıyor ve bir ayı piyasasının geldiğine dair birçok spekülasyona neden oluyor.

Analist Matthew Hyland’ın belirttiği gibi, BTC fiyatı 75 gün boyunca azalan bir şekilde işlem gördü ve daha sonra son 83 gündür yatay olarak hareket etti. Ve bu nedenle analist Sahana Vibhute, 35.000 dolara yakın birkaç dik düşüşü içeren genişletilmiş konsolidasyonun, yaklaşan boğa koşusu için büyük endişeler yarattığını söylüyor.

Bunun aksi durumda analiste göre, BTC fiyatı, kısa bir süre sonra yaklaşık 44.000 dolar hedefine doğru bir yükselişi ateşlemek için hala iyi bir konumda görünüyor. Sahana Vibhute, şu değerlendirmeyi yapıyor:

BTC fiyatı şimdi artan üçgeni kırdı ve kısa zaman diliminde düştü, ancak daha yüksek zaman diliminde varlık hala yükselişte. Lider kripto, devasa simetrik üçgenin alt desteğine çarptıktan sonra dönmenin eşiğinde. Ve bu nedenle ileride önemli bir yükseliş bekliyor olabilir. Bu seviyelerden bir dönüş, üçgenin üst direncine doğru güçlü bir yükselişi ateşleyebilir ve 40.000 dolarlık ani direnci keserek 44.000 dolar civarında olabilir.

Bununla birlikte analist, bu haftanın trade’inin BTC fiyatı için bir oyun değiştirici olabileceğini beliriyor. Analiste göre hem büyük bir sıçrama hem de sert bir düşüş olasılığı Bitcoin fiyatının üzerinde geziniyor. Bu nedenle analist, boğaların yoğunlaşması durumunda, zirvedeki bir kırılmanın, kısa sürede 45.000 doların üzerinde bir ralliye yol açabileceğini tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir