Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.944
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.944
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Analist Michael van de Poppe, Ripple ve Bitcoin’i Yorumladı

Popüler kripto para analisti Michael van de Poppe, Ripple (XRP) ve Bitcoin (BTC) üzerinden öngörülerini paylaştı.

Bugünü alım baskısı ile geçiren XRP, direnç seviyelerini hızlı bir şekilde aşarak boğa koşusuna başladı. Bitcoin ise Fed faiz kararının ardından 20 bin doların altındaki fiyat seviyesini koruyor.

Michael van de Poppe’den Ripple ve Bitcoin Yorumu

Michael van de Poppe, Twitter hesabı üzerinden, Ripple’ın (XRP) yaşadığı ralliyi ve Bitcoin’in (BTC) yükselişini yorumlayarak öngörüsünü paylaştı.

Analist yaptığı paylaşımda, XRP’nin yoğun bir kırılma yaşadığını belirtti. Bunu da BTC’nin konsolide olup yeniden 20 bin doların üzerine çıkarsa neler olacağına dayandırdı ve altcoin’ler hakkında bir görüş paylaştı.

Poppe, BTC’nin konsolide olup 20 bin doları aşmasıyla birlikte daha fazla sayıda altcoin’de büyük kırılmaların yaşanacağını belirtti. Ayrıca, takipçilerine iyi pozisyon almalarını tavsiye etti ve Bitcoin için gündeme gelen 12-14 bin dolar tezine tamamen güvenmemelerini önerdi.

Ripple (XRP) haberin yazıldığı an itibariyle CoinGecko verilerine göre 0,48 dolardan işlem görüyor. Bitcoin (BTC) fiyatı ise 18 bin 983 dolar olarak öne çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir