Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.358
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.358
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Analist Mart İçin Seçtiği 5 Altcoin’i Duyurdu: Bunlara Bakın!

Bitcoin beklenmedik bir dönüş yaptı ve tüm piyasaya toparlanmaya başladı. Yatırımcılar, piyasadaki en potansiyel altcoin hangisi olduğu konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Bu yazıda, Mart ayında izlenebilecek 5 altcoin projesini değerlendiren CryptoBusy sunucusu Tom’un listesine göz atalım. coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Mart ayında büyük potansiyeli olan 5 altcoin

Listenin ilk altcoin projesi Mirror Protocol (MIR), Terraform Labs (TFL) tarafından oluşturulan sentetik bir varlık protokolü. Yansıtılmış varlıklar (Mirrored assets), Blockchain’deki döviz fiyatlarını yansıtarak gerçek dünya varlıklarının “ayna” versiyonları gibi davranan kripto para birimleridir. Yatırımcılarına, diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi kısmi mülkiyet, açık erişim ve sansür direnci sağlarken gerçek varlıkların fiyatlarına ulaşmasına olanak tanır.

İkinci sıradaki Ripple (XRP), Ledger adlı dağıtılmış bir defter veri tabanının üzerinde bulunan RippleNet adlı bir dijital ödeme platformunun kripto para birimi. RippleNet, Ripple adlı bir şirket tarafından yürütülürken, XRP Ledger açık kaynaklıdır ve Blockchain’e değil, daha önce bahsedilen dağıtılmış veri tabanına dayanmaktadır. Ripple, SEC ile açtığı davayı kazandığında, analiste göre XRP fiyatı 2022’de potansiyel olarak yükselecek.

Listede bahsedilecek bir sonraki altcoin ise Chainlink (LINK). Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir Blockchain soyutlama katmanıdır. Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, Blockchain’lerin harici veri entegrasyonunu, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik off-chain bilgileri sağlar.

Analistin bahsettiği bir sonraki potansiyel altcoin Harmony (ONE). Harmony, DApp’lerin oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu. Ağ, saniyeler içinde blok oluşturmaya izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor. ONE, piyasa değerine göre 50. sırada yer alıyor.

Listedeki son altcoin Audius (AUDIO), başlangıçta POA ağı üzerine kurulmuş, ancak şimdi Solana’da faaliyet gösteren, merkezi olmayan bir müzik akışı protokolü. Audius, şeffaf olmayan müzik hakları mülkiyeti ve sanatçılar ile izleyicileri arasında duran aracılar tarafından rahatsız edilen müzik endüstrisinin verimsizliklerini gidermek için piyasaya sürüldü. Audius, bu nedenlerle potansiyelle dolu ve analiste göre 2022’de mevcut sıralaması 119’dan ilk 100’e ilerleyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir