Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.621
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.621
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: MANA ve Bu 9 Altcoin, Büyük Patlamalara Hazırlanıyor!

Popüler kripto kanalı Altcoin Daily, dev haberlere hazırlanan 10 altcoin projesini listeledi. Önümüzdeki günlere planlanan etkinliklere ve altcoin piyasasından son gelişmelere göz atalım.

İşte dev gelişmelere hazırlanan 10 altcoin

Listedeki ilk altcoin Cardano (ADA). Coinbase, borsada tutulan ADA’da %3,75 APY artırımı ile stake ödüllerini desteklemeye başladı. Bu önemli bir gelişme ve ADA getirilerinin son birkaç dönemde %4,1 ile %4,3 arasında olduğu düşünüldüğünde şaşırtıcı derecede yüksek bir yüzde. Yıllık kazanç (APY), Coinbase kullanıcılarına ADA satın almaları için başka bir neden sağladığı için ADA’nın fiyat hareketine yardımcı olabilir. Bunun ötesinde, yatırımcılar, trade dışında APY kazanmanın bir yolu ile daha fazla token ile ödüllendirilecekler. Analiste göre bu haberler Cardano için bir dönüm noktası sayılabilir.

İkinci altcoin ise Avalanche (AVAX). Coinbase, Avalanche geliştirici araç paketini başlattı. Bu Web3 geliştirici merkezi Coinbase bulutu (cloud sistemi), Avalanche ve akıllı sözleşme platformunda geliştirmeyi desteklemek için bir dizi araç ekledi. Coinbase cloud, bir Avalanche genel doğrulayıcı node parçası da çalıştırıyor. Bu aynı zamanda AVAX ağ katılımcılarının AVAX token’lerini Coinbase cloud ile stake etmelerine ve Blockchain üzerindeki işlemleri doğrulamak için yetki vermelerine olanak tanır.

Listede üçüncü ve dördüncü sırada, Polkadot (DOT) ve Acala Token (ACA) yer alıyor. Özellikle, Polkadot parachain’leri ve VC’ler, 250 milyon dolarlık Acala USD ekosistem fonu başlatmak için bir araya geldi. Acala, fork’suz yükseltmeleri ve özel optimizasyonları destekleyen, ölçeklenebilir, yüksek verimli bir Polkadot parachain’dir. Ekosistemi, DeFi kullanım durumları için açıkça optimize edildi ve teminatlı AUSD stablecoin’inden ilham alan üreticinin etrafında toplandı. Acala, AUSD’yi doğal olarak cros-chain bir varlık olarak tasarladı, yani tüm Polkadot ve Kusama ekosisteminde paketlenmeye gerek kalmadan kullanılabilir.

Acala’nın hedefi, AUSD’nin Polkadot ekosistemi için birincil stablecoin haline gelmesi. Ekosistem fonunun amacı, Polkadot ve Kusama ekosisteminde ürün ve hizmetler oluşturan erken aşamadaki ekipleri desteklemek ve yatırım yapmak. Bu, Acala amiral gemisi stablecoin AUSD için talebi ve faydayı artıracak. Analiste göre bu gelişmeler ile Acala ve Polkadot daha yüksek seviyeler için güç kazanıyor.

Loopring (LRC) ve Immutable X (IMX)

Gamestop Ethereum NFT pazaryeri betası, bir Loopring entegrasyonu ile başlıyor. Gamestop’un Ethereum NFT pazarı, Immutable X (IMX) ile birlikte Loopring’in katman 2 teknolojisini destekleyecek. Bunların her ikisi de kaliteli Ethereum katman 2 ölçekleme çözümleridir.

Bahsedilecek bir sonraki proje Yuga Labs. Yuga Labs, Board Apes’in arkasındaki ekip. Yakın tarihte CryptoPunks satın aldılar ve Andreessen Horowitz tarafından yönetilen bu devasa finansman turuna sahipler. Bu paranın büyük bir kısmını CryptoPunks kullanan bir oyun yaratmak için kullanacaklar. Board Apes, Mutant Apes ve Kennel Club, temelde Yuga Labs altındaki NFT markalarının oyunda işlevselliğe sahip olacak. Bu nedenle, piyasada kripto oyunlarının yaygın olduğunu görmek heyecan verici olabilir.

Bahsedilecek bir sonraki altcoin Crypto.com veya Cronos (CRO). Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, Crypto.com bu yıl FIFA Dünya Kupası’na sponsor olacak. Kripto borsası, dünyanın en büyük futbol markalarından biri olan profesyonel futbol organizasyonu FIFA ile bir anlaşma yaptı. Crypto.com, kripto para birimi NFT metaverse ana sponsoru olmak istiyor.

Listedeki bir sonraki altcoin Everyrealm. Will Smith gibi, The Weeknd ve diğer büyük ünlüler Everyrealm adlı bir NFT metaverse’i destekliyor. Ünlüler metaverse merkezli startup’a akın ediyor. Everyrealm, başlangıçlarında Will Smith, The Weeknd, Mark Anthony ve Everyrealm serisine eklenen diğerleri de dahil olmak üzere yeni bir ünlü yatırımcı turunu duyurdu. Fon toplamını 62,5 milyon dolara genişletiyor. Bu kripto para biriminde büyük bir yükseliş.

Florida eyalet vergileri için Bitcoin’i kabul edecek

Listedeki onuncu coin’i Bitcoin (BTC). Florida eyalet Valisi Desantis, devlet kurumlarını, işletmelerin kripto para biriminde vergi ödemeleri yapmasına nasıl izin verileceğini bulmaya yönlendirdiğini söyledi. Miami hükümeti kripto firmalarını işe alırken, eyalet hükümeti daha az aktif. Bitcoin, ana akım veya hükümetlerden sıfır kabul ve benimsenme ile başladı. Ana akımın dahil olduğunu, hükümetlerin farklı seviyelerde dahil olduğunu ve dominoların yavaş yavaş düştüğünü görüyoruz.

Listede bahsedilecek son altcoin Decentraland (MANA). Decentraland dikkatleri “metaverse moda haftası” öncesinde üzerine çekti. Decentraland, ilk metaverse moda haftası’nı başlatmak üzere ve MANA fiyatı yukarı doğru baskı yapıyor. Decentraland, partilerden ve pop-up mağazalarından sonra birden fazla pist gösterisi içeren dört günlük bir sanal podyuma ev sahipliği yapacak. Etkinlik Decentraland üzerinde gerçekleşecek ve moda dünyasından Dolce Gabbana, Tommy Hilfiger gibi büyük isimleri ağırlayacak. Birkaç dijital moda markası sanal olarak sergilenecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir