Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.032
% 3.24
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.032
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Analist Korkuttu: Popüler Altcoin Kriz Moduna Geçebilir!

Ripple (XRP), Cuma günkü duyarlılıktaki olumlu değişimin ardından toparlanmaya yaklaştı, ancak 0,50 doların altında kaldığı sürece, temel bir geri dönüş olduğuna dair sinyal vermiyor. FXStreet analistlerinden Filip, devam eden satış baskısı nedeniyle altcoin piyasasında aşağı yönlü hareketlerin sürebileceğini söylüyor..

0,50 doların altında bir haftalık kapanış, altcoin için başka bir düzeltmeyi işaret ediyor

Ripple fiyatı, kripto para piyasası dalgalanırken geçimini sağlamakta zorlanıyor. Tüm piyasaların bu haftaki devasa kırbaç hareketleri ile kripto para birimleri de bu dalgalara karşı kasvetli görünüyor. XRP fiyatı, herhangi bir iyileşme belirtisi olmadan veya en azından şu anda geçerli olan fiyat sınırlarının herhangi biri üzerinde bir test olmadan aşağı yönlü daha da kapanırken, geri dönüş yakın değil ve ilgi eksikliği XRP fiyatını daha da kanatıyor.

XRP fiyatı, bu nedenle, yatırımcıların geçen haftanın üzerine çıkabileceği 0,3616 dolar üzerinde baskının tekrar artacağı başka bir düzeltme turu veya keskin bir düşüş hareketi için belirlendi. Ancak jeopolitik endişelerin ve piyasalardaki hareketli parçaların bagajı işlenemeyecek kadar büyük hale geldiğinden başka bir test çok fazla olabilir. Aylık S3 sadece 0.20 dolar psikolojik seviyesindeyken, bu sefer 0.1729 doların devreye girmesi için 0.3616 doların altında başka bir kırılım beklenebilir.

XRP fiyatının geri dönüş için neye ihtiyacı var?

Bir U dönüşü hareketi için en iyi ve ideal senaryo, 0,4974 doların üzerinde bir haftalık kapanış ve Pazartesi günü bu önemli seviye ile kırmızı azalan trend çizgisi arasındaki küçük üçgen odada bir fiyat açılışı olacaktır. Boğalar, kolu giriş seviyesi olarak kullanacak ve yukarı doğru bir kırılma için momentum oluşturacak, bu kırmızı azalan trend çizgisini delip geçecek ve sonunda, haftalarca süren satışlardan sonra önemli bir şey değiştiği için büyük bir yatırımcı akışını tetikleyecek. 55 günlük SMA’nın death cross oluşumu ve sınır hareketi ile hala aşağı yönlü kuvvetler olsa da, en azından daha fazla yukarı yönlü hareket için alan yaratıldı.

Sonuç

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Filip, XRP üzerindeki düşüş baskısı gevşemediği için daha fazla aşağı yönlü baskı bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir