Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.090
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.090
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist: İzleyin, Bu 4 Altcoin Ayın En İyisi Olabilir!

Çoğu kripto paranın yüzde 10 ila 20 arasında kayıp verirken, kripto ve borsalar birlikte eriyor gibi görünüyor. Ama panik yapmamak gerektiğini belirten analist Camille Lemmens’e göre mevcut piyasa koşullarında bile Near protokolündeki gibi pozitif fiyat hareketleri görülüyor. Bu nedenle, analist bu yazıda haftalık en iyi 4 altcoin projesinden bahsediyor.

Analistin ilk seçimleri NEAR ve Elrond oluyor

Analist Camille Lemmens’e göre bu haftanın en iyi altcoin’lerinden olan Near Protoocol (NEAR) son zamanlarda ilgi odağı oldu. Çünkü NEAR token değeri bir noktada neredeyse ikiye katlandı. Son haftalarda üç olay sıcak koltukta yerini aldı: Bir finansman turunda 350 milyon dolar topladılar. Tiger Global bu tura öncülük etti. Crypto Insiders Telegram grubunun arkasındaki kişi olarak bilinen Zoran Kole, Near ile ilgili bazı ilginç haberleri açıkladı. Buna göre altcoin, 20 Nisan’a gelindiğinde, algoritmik ve USN olan NEAR yerel token’ı piyasaya sürülecek.

Analistin bu hafta için bir sonraki seçimi tüm zamanların favorisi Elrond oluyor. Parçalama kralı olarak bilinen Elrond ölçeklenebilirliği iyileştirmeyi vaat ediyor. Aynı zamanda bir PoS zinciri olan ELGD’nin Sharding’i, Elrond’un 12.500 TPS gibi çarpıcı bir çıktı sunmasını sağlar. Analsite göre altcoin projesiyle ilgili bir diğer dikkat çekici nokta ise ağ güvenliğini sağlamak için benzersiz bir mekanizma kullanması. Doğrulayıcıları her 5 saniyede bir veya her yeni bloktan sonra değiştirir, böylece hiçbir doğrulayıcı ağı manipüle edemez. Analiste göre altcoin’de yaşanan bazı önemli güncellemelerden biri olan 15 Nisan’da yeni tokenlerin Metabonding iddiaları olumlu bir fiyat hareketine yol açabilecek. Bu, Web 3.0 start-up’larına yardımcı olacak bir önyükleme ürünüdür. Örneğin, projeleri Elrond topluluğuna bağlar. Metabonding, Maiar DEX’te gerçekleşecek.

Popüler altcoin ZILLIQA ve TERRA LUNA da haftanın trendleri arasında

Analist Lemmens’a göre deçen ay çok trend olan Zilliqa’yı göz ardı etmemek gerekiyor. Altcoin, fiyatındaki yüzde 202’lik güzel bir artışla, geçen ay herkesin dikkatini çekti. Ayrıca, bu dik fiyat artışının temelinde Metapolis’in piyasaya sürülmesi yer alıyor. Zilliqa’yı şu anda Metaverse dünyalarının üstüne koymak. Analiste göre Metapolis hakkında biraz daha arka plan bilgisi almak, yatırımcılara Zilliqa’nın neden böyle bir fiyat artışı gördüğü hakkında bir fikir verebilir.

Piyasada oldukça sevilen bir altcoin olan Terra LUNA’nın yükselişinin sebebi analiste göre Terra’nın UST stablecoinleri için bir yedek olarak 10 milyar dolara kadar Bitcoin satın alması olabilir. Ancak, şimdi Luna Foundation Guard, . rezervlerine 100 milyon dolar değerinde AVAX ekledi. Ayrıca, TFL (Terraform Labs) ile 100 milyon dolarlık bir Hazine Swapı da bulunuyor. Analiste göre bu hareket, UST’lerin pazardaki konumunu daha da güçlendiriyor. Coinmuhendisi.com olarak dana önce analizlerine başvurduğumuz analist Lemmens’a göre bu, Terra kullanıcılarını NEAR yerine Luna’yı seçmeye ikna edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir