Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.302
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.302
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist Gözleri Bu Altcoin’e Çevirdi: Nisan’ın Yıldızı Olabilir!

Kripto para piyasası son haftalarda dalgalanıyor ve bazı potansiyel altcoin projeleri yılın geri kalanı için en uygun giriş seviyelerinde işlem görüyor olabilir. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, Nisan ayında patlama yapabilecek bir altcoin için analizlere göz atalım.

Ripple (XRP) bu haberlerle şahlanabilir

Popüler Youtube kanalı CryptoBusy analisti Tom, Ripple’in (XR) Nisan ayının son haftalarda öne çıkabileceğini söylüyor. XRP, Ripple Labs tarafından oluşturulan bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple’ın yerel kripto para birimidir. Kullanıcılarının çok düşük bir maliyetle para göndermelerini sağlayarak bireysel ve kurumsal yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ripple’ın önemli bir özelliği, beş saniyenin altında işlem kesinliği sunarken küçük işlem maliyetleridir.

Ripple-SEC davasından son gelişmeler

SEC, davanın kendisiyle ilgili yolsuzluk davranışı gösteren e-postalar yayınladı ve e-postalar sadece sahne arkasında neler olduğunu ve bundan ne olabileceğini gösteriyor. Şirkete karşı herhangi bir işlem yapılmadı ve hala 63 e-postanın serbest bırakılması gerekiyor, ancak bu, bu davada çok ilginç ve önemli bir nokta. Böyle bir durumda delilin ne kadar önemli olduğunu veya ne kadar önemli olduğunu gösterir. Ripple Labs bu davayı kazanırsa, analistlere göre Coinbase XRP’yi yakında yeniden listeleyebileceği için fiyatın yukarı yönlü tepki vermesi beklenebilir.

Davanın sonucu altcoin fiyatına nasıl yansıyabilir?

SEC’in ek keşif konusundaki pozisyonu için son tarih 15 Nisan. Yani 15 Nisan ve ortak önerilen zamanlama düzeni 22 veya 22 Nisan 2022, sonuç olarak Nisan XRP için çok ilginç bir ay olacak. Bu ay boyunca XRP için pek çok şey ısınıyor. Ripple için bazı bilgilerin çıktığını görüyoruz: Michael Jordan NFT, XRP Ledger’a geliyor. Bu da XRP Ledger için büyük bir kullanım durumunu gösteriyor.

coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Paris’teki Blockchain Haftası’na katılan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse; SEC ile aralarındaki dava hakkında da açıklamalar yaptı. Ayrıca gün içinde Twitter’dan yaptığı açıklamalarda davanın Ripple lehine sonuçlanacağına güvendiğini vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir