Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.022
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.022
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Analist, Çöküşte Toplanacak 5 Altcoin’in İsmini Verdi!

Bitcoin ve altcoin piyasası Terra çöküşünün etkilerini soğutmaya çalışıyor. Bu süreçte birçok yatırımcı tedirgin. Yakın tarihli analizlerinde Youtube kanalı CryptoBusy’nin sunucusu olan Tom, düşüş sırasında satın alınabilecek 5 projeyi paylaştı. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan göz atalım.

Düşüşte satın alınabilecek 5 altcoin

Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir Blockchain soyutlama katmanıdır. Akıllı sözleşmelere ihtiyaç duydukları kritik off chain bilgiler sağlar. Analiste göre Chainlink uzun vade için düşülmesi gereken bir altcoin. Yazım sırasında 52.88 dolar ATH fiyatının %86.53 altında işlem görüyor.

Listedeki ikinci altcoin Cosmos (ATOM), Blockchain endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Bağlı Blockchain’lerden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” PoW protokollerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor. ATOM 11 dolardan işlem görüyor ve bu fiyatları en son gördüğümüzde oldukça uzun zaman önceydi. Yeni bir döngüye girdiğimizi varsayarsak, analiste göre bir fırsat bölgesinde olabiliriz.

Listede bir sonraki altcoin Hedera (HBAR), bireylerin ve işletmelerin güçlü merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde kamu ağıdır. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, HBAR fiyatı Mayıs ayında 0,1 dolara geriledi.

Sıradaki altcoin VeChain (VET), çok yönlü, kurumsal düzeyde bir L1 akıllı sözleşme platformudur. VeChain, Blockchan uygulamalarını keşfetmek için bir dizi işletmeyle birlikte çalışan özel bir konsorsiyum chain’i olarak 2015 yılında başladı. VeChain, 2018’de VET senedini kullanarak kendi ana ağını başlatmadan önce, 2017’de ERC-20 token VEN ile halka açık Blockchain’e geçişine başlayacaktı. VET şimdilik 0,03 dolardan el değiştiriyor.

Listedeki son altcoin XRP (XRP), bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple Labs Inc tarafından geliştirilen ürünlerin yerel kripto para birimidir. XRP, “küresel ödemeler için oluşturulmuş kripto paradır”. XRP, kullanıcıların hem bireysel müşterilerin hem de bankaların potansiyel ilgisini çekerek, kullanıcıların çok düşük bir maliyetle para göndermesine olanak tanır. Ripple’ın önemli bir değer önerisi, beş saniyenin altında işlem kesinliği sunarken küçük işlem maliyetleridir. XRP, yazım sırasında 0,4 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir