Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.172
% 4.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.172
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Analist: Bu Web3 Coin’i Büyük Patlama Yapabilir!

Önde gelen bir kripto para analisti, Solana tabanlı bir Web3 coin hakkında görüşlerini paylaştı. Buna göre altcoin, ilerleyen dönemde büyük kazanç potansiyeli taşıyor. İşte takip edilmesi gereken seviyeler…

Bu Web3 coin büyük kazanç potansiyeline sahip

Twitter’da oldukça popüler bir kripto para analisti olan Justin Bennett, favori Web3 coin projesini paylaştı. Bennett’e göre Solana tabanlı bu altcoin projesi büyük kazanç elde etme imkânına sahip. Analist, 102.000 Twitter takipçisiyle görüşlerini paylaştı ve Blockchain tabanlı fitness ve yaşam uygulaması STEPN’e değindi. Analistin bakış açısına göre STEPN, yükselmeye hazır ve büyük bir patlamaya hazırlanıyor. Bahsi geçen yükselişe ise, altcoin’in fiyat grafiğindeki bir model neden olacak. Buna göre STEPN grafiğindeki simetrik üçgen modeli bir kopuşun eşiğinde. Analist, bu kopuşun yaşanmasıyla birlikte altcoin’in yukarı yönlü bir ralli başlatacağını tahmin ediyor.

Analist paylaşımında STEPN (GMT)’nin bu ay izlenmesi gereken Web3 coin olduğunu ifade ediyor. Ayrıca paylaştığı ve yukarıda görülen fiyat modelindeki bir kırılmanın, fiyatı uçuracağını iddia ediyor. Analiste göre simetrik üçgen modelindeki bir kırılma fiyatın %40 hareket etmesine neden olma potansiyeline sahip. Tüm bunları paylaşmasının ardından ünlü kripto para analisti Bennett, yatırımcılara bir soru sordu. Bennett, “ne düşünüyorsunuz… Yükseliş mi düşüş mü? dedi.

STEPN (GMT) nereye gidecek?

Kripto para analisti Justin Bennett, sorusunu sorduktan sonra bir paylaşım daha yaptı. Yeni paylaşımında Web3 coin STEPN’in başka bir grafiğini paylaştı. Grafik, GMT’nin sürekli olarak daha yüksek dipler yarattığını ortaya koyuyordu. Analist, STEPN modelini vurgulayarak 100.000’in üzerindeki takipçilerine şunu sordu: “Şimdi nasıl?” Bahsi geçen ve STEPN’in diplerini gösteren grafiği aşağıda bulabilirsiniz. Yazının yazıldığı sırada GMT coin, son 24 saat içerisinde %21 artış kaydetmeyi başardı. Bununla birlikte, kripto para şu anda birim başına 1,13 dolardan el değiştiriyordu. Analistin paylaştıklarını baz aldığımızda fiyatta büyük bir patlama beklendiğini görüyoruz. Buna göre GMT’nin takip edeceği seviyeler sırasıyla 1,28 dolar ve 1,65 dolar olacak. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere bu, Web3 coin için, %40’ın üzerinde bir artış anlamına geliyor.

STEPN’in son dönemdeki yükselişin arkasında çeşitli haberler yer alıyor. Yakın zamanda Web3 coin, platformu üzerinden elde ettiği gelirleri paylaştı. Buna göre kripto para, Nisan-Haziran 2022 arasında 120 milyonun üzerinde gelir elde etti. Bu gelirin tümü ise, platform üzerindeki işlem ücretlerinden geldi. STEPN’in duyurusuna göre, bahsi geçen 120 milyon doların %5’ini GMT yakımlarına harcanacak. Gelirden geriye kalan %95’lik kısım ise güvenlik ve yeni elemanların işe alımı gibi çeşitli amaçlarla kullanılacak. Bununla birlikte proje, sahip olduğu fonla markalı ürünler üretmeyi de planlıyor. Ekonomist Alex Kruger de STEPN’e ağırlık vererek 140.600 takipçisine bir paylaşım yaptı. Buna göre, GMT’nin iki önemli veri noktasındaki olumsuz eğilimler var. Bunlar arasında yeni kullanıcıların azalması başta geliyor. Ancak tokenin gücü ünlü ekonomisti şaşırtıyor. 2022’nin Mart ayında piyasaya çıkan STEPN, o zamandan beri büyük bir ilerleme kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version