Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.189
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.189
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analist: Bu Altcoin’de Temmuz’da Kırılma Bekleyin!

Kripto piyasasındaki düşüş, bugün biraz da olsa yerini toparlanmaya bıraktı. Ancak, henüz yukarı yönlü bir hareketin sinyalleri yok. Kripto analisti Filip L, lider altcoin rakibi Polygon’un (MATIC)’in, her iki taraftan da baskı gördüğünü söylüyor. Analist, fiyat hareketi dar bir şekilde işlem görmeye başladığı için orta vadeli bir kırılma bekliyor. Filip L’nin MATIC analizini okuyucularımız için hazırladık.

Altcoin fiyat hareketi, ayılar ve boğaların birbirine yaklaşmasıyla birleşti

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Polygon (MATIC) fiyatı, Haziran ortasından bu yana fiyat hareketi daha düşük ve daha yüksek dipler yaptı. Bu yüzden MATIC, hem boğaların hem de ayıların birbirine yaklaştığını görüyor. Yeni bir ay başlarken, yeni aylık pivot seviyesi, ASIA PAC ve Avrupa oturumunda bugünün fiyat hareketinin hemen ortasında yeniden fiyatlandırılıyor. MATIC temel seviyenin üzerinde mi yoksa altında mı kapanacak? Temmuz ayında hangi trendin oluşacağını belirlemek için bu önem arz ediyor. Bu nedenle bu akşam kapanış çanına yakın görmek önemli olacak.

Altcoin fiyat hareketi, ayılar ve boğaların birbirine yaklaşmasıyla birleşti. Bu yüzden, MATIC fiyatı her iki taraftan da sıkışık durumda. Bu gerçek, aşırı satımdan çıktıktan sonra 50’nin üzerinde işlem gören Göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) de temsil ediliyor. Şimdiye kadar, her şey bu fiyat dengesinde iyi görünüyor. Ancak yeni bir ayın başlangıcı çok önemli aylık pivot seviyelerini yeniden fiyatlandırıyor. Ayrıca, orta ekseni neredeyse bugünkü fiyat hareketinin merkezine yerleştiriyor. Bu da onu fiyat hareketinin bu akşam nerede kapanacağını belirlemeyi çok önemli bir unsur haline getiriyor.

MATIC için %35 kayıp muhtemel

MATIC fiyatının, mevcut piyasa anlatısı hala oldukça düşüş yörüngeli. Ayrıca, hisse senedi piyasalarının son birkaç gün içinde yeni bir düşüş daha başlattı. Bütün bunlar nedeniyle MATIC’in Temmuz ayı için aylık pivotun altında kapanması bekleniyor. Herhangi bir fiyat düşüşünü önceden yakalamak için 0,269 dolardan önce pozisyon alan yeni aylık S1 desteği ile 0,450 doların altında bir kırılma ve 0,300 dolara doğru bir düşüş mümkün. Bu, kabaca %35 negatif sonuç ve bu yıl için olası yeni bir dip anlamına geliyor.

Bir ralli gelişirse altcoin fiyatının nerelere gitmesi mümkün?

Yukarıda bahsedildiği gibi, bugünün günlük kapanışının yeni aylık pivotun üzerinde olması muhtemel. Hafta sonuna girerken, hacim biraz düşüyor ve hareketler daha hızlı geriliyor. Bu yüzden bir rallinin 0,545 dolara doğru gelişmesi olası. Çünkü daha az piyasa katılımcısı mevcut olacak. 55 günlük Basit Hareketli Ortalama, geçmişte olduğu gibi ralliyi kırmanın önündeki tek engel. Bu tekrar kanıtlanabilirse de, 0,620 dolar bile imkansız olmazdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir