Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.413
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.413
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist: Bu Altcoin Hızlı Bir Şekilde 3x Yapacak!

Popüler bir Youtube analisti, geçtiğimiz haftalarda hızlı bir şekilde satıldıktan sonra, değerinin artabileceğini düşündüğü bir DeFi altcoin projesini paylaştı. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan analistin beklentilerine bakalım….

Altcoin piyasası son ayların en düşük sevilerinde işlem görüyor

InvestAnswers’ın anonim sunucusu, yeni bir video yayınında 438.000 YouTube izleyicisine DeFi protokolü Aave’nin (AAVE) Ocak 2021’den bu yana görülmeyen seviyelere düştüğünü bildirdi. AAVE grafiğine bakan analist şunları söylüyor:

Sanki birisi zamanda geriye gitmiş ve saati 16 ay sıfırlamış gibi. 200 günlük hareketli ortalamanın 120 dolar altında, ancak Polkadot ve diğer karşılaştırılabilir grafiklerle karşılaştırıldığında, neredeyse aynı. Yani buradaki gerçek zorluk – ve bu zor kısım – sadece birkaç hafta önce 240 dolardan işlem görüyor olmasıydı. Şimdi 80 dolarda.

Yazma sırasında AAVE, 89.49 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 50.en büyük kripto para birimi olan AAVE son 24 saat içinde %8 değer kazandı.

Analist piyasanın bir süre daha dalgalanacağını düşünüyor

InvestAnswers sunucusu, son çöküşten sonra Bitcoin’in (BTC) kısa sürede toparlanacağına inanıyor, ancak “önümüzdeki bir veya iki ay içinde” yüksek volatilite öngörüyor. Analist, Aave konusunda neden iyimser kaldığını da açıklıyor:

Aave hala en çok kullanılan gözetimsiz protokollerden biri. Bunlar genişliyorlar ve bu da işletmelerin gibi stablecoin’lerin kâr etmesine yardımcı olacak…

Analistin 3x beklentilerini içerdiği açıklamaları şunları içeriyor:

İkinci sorun, hızlı hareket edebilmesidir ve şu andan itibaren 3 kat artış olan 240 dolara kadar merdiven çıkmanızı tavsiye ederim. Piyasanın geri kalanı gibi, aşırı satıldı, ancak piyasa hızla toparlanabilir.

Ethereum %80 düşebilir, işte nedenleri

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, 22V Research analistlerinden John Roque, Ethereum fiyatının %80’in üzerinde düzeltme yapabileceğini düşünüyor. Bir grafikte analist, 3.580 doların en yüksek, 2.000 doların en düşük olduğu bir fiyat aralığından ETH’nin yapabileceğini tahmin ediyor.

Günün diğer altcoin haberlerinde kaçırmamak gerekiyor. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir