Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.727
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.727
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Analist: Bu 5 Altcoin Yatırımcılarını Kâra Boğabilir!

Son birkaç gündür tüm piyasa yeşillendi. Ancak traderlar hala hangi altcoin projelerini tutacaklarını ve hangilerini portföylerinden çıkaracaklarını merak ediyorlar. Kripto para birimine odaklanan bir Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto’nun ev sahibi Chris, Nisan 2022’de yatırımcılarını zengin edeceğini iddia ettiği en iyi 5 altcoin projesini paylaşıyor.

Listede adı geçen ilk altcoin Solana (SOL)

Solana, Blockchain teknolojisinin DeFi çözümleri sağlamak için izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesi. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere projeyle ilgili fikir ve ilk çalışma 2017’de başlamış olsa da, Solana, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı.

Solana, dünya için kullanıcı dostu uygulama ölçeklenebilirliği sağlamak üzere oluşturulmuş merkezi olmayan bir Blockchain. Analiste göre, zamanla daha merkezisiz hale gelmek Solana ile olacak, ancak bu projenin destekçileri ve bu projedeki yatırımcılar ile gerçekten iyi olacak. SOL şimdilik 135,91 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 6. sırada yer alıyor.

Listedeki ikinci altcoin ise Terra (LUNA)

Terra, fiyat açısından istikrarlı küresel ödeme sistemlerini güçlendirmek için itibari paraya sabitlenmiş stablecoin’leri kullanan bir Blockchain protokolü. Teknik incelemesine göre Terra, itibari para birimlerinin fiyat istikrarını ve geniş çapta benimsenmesini Bitcoin’in (BTC) sansür direnciyle birleştiriyor ve hızlı ve uygun fiyatlı ödemeler sunuyor. “Bu harika bir proje” diyen analist, iyi bir teknolojisi ve iyi bir ekibi olduğunu belirtiyor. Bu altcoin şu anda 114,03 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 8. sırada yer alıyor.

Listede adı geçen üçüncü proje ise Cardano (ADA)

Cardano, hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir Proof of Stake (PoS) Blockchain platformu.

Analiste göre, birçok kişi bu projeden nefret ediyor ama yine de harika bir teknolojiye sahip harika bir proje. Haziran ve Temmuz aylarında Cardano ekosistemine dahil olmaya başlayan birçok proje olacak. Analist, kilitlenen toplam değerin zaman içinde artacağını ifade ediyor. ADA 1,18 dolardan el değiştiriyor ve sıralamada 9 numarada yer alıyor. Analist, Cardano için bazı harika fırsatlar gördüğünü söylüyor.

Listedeki bir sonraki proje Avalanche (AVAX)

Analist, Avalanche’in, kesinlik süresi ile ölçülen Blockchain endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşmeler platformu olduğunu söylüyor ve inanılmaz derecede hızlı, düşük maliyetli ve çevre dostu olduğunu belirtiyor. Analiste göre, akıllı sözleşme özellikli hiç bir uygulama, Avalanche’ı rekabette geride bırakamaz. Analist şunları ekliyor:

dApp’ler için harika ve düşük maliyetli. Çevre dostu. Bu tamamen harika bir proje ve şu anda piyasa değerine göre 10. sırada yer alan bu proje için harika bir fiyat keşfi bekliyoruz.

Analist, muazzam bir büyüme gördüğünü ve bunun giderek daha fazla devam edeceğini belirtiyor. Analist, “Influencerlar bunun hakkında konuşmaya başlar ve teknolojinin ne kadar iyi olduğunun farkına varır” diyor.

Listedeki son altcoin Harmony (ONE)

Harmony, DApp’lerin oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu. Ağ, blokların saniyeler içinde oluşturulmasına izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamalarda yenilik yapmayı amaçlıyor.

“Onlar harika bir topluluk” diyen analiste göre, bu projede pek çok fırsat ve devam eden pek çok şey var. Analist, Board Ape Yacht Club Harmony’ye gelmesini örnek olarak veriyor. Analist, bunun, toplam kilitlenen değerin tekrar düştüğünü görmek için gerçekten heyecan verici bir haber olduğunu söylüyor. Bu altcoin şu anda %2,06 düşüşle 0,1657 dolar seviyesinde ve piyasa değerine göre 60. sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir