Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.529
% 3.92
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.529
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analist: Bu 4 Altcoin, Portföylerin Değerli Taşları Olmalı!

Günümüzde, sağlam teknik temellere sahip gibi görünen kripto para ekosisteminde konumlanan birçok proje var. Ancak bunlardan sadece birkaçı, uzun vadede kar için etraflarında büyük bir topluluk toplayacak. Bu konuda, sınırsız gerçek kullanım durumlarına hitap eden altcoin projelerinden bir altcoin portföyü oluşturalım.

Uzun vade portföy için 4 potansiyel altcoin

Listedeki ilk altcoin Ethereum (ETH), merkezi olmayan bir açık kaynaklı Blockchain sistemi. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır. Ayrıca, Web 3 olarak adlandırılan geliştiriciler ve kullanıcılar için yeni nesil internetin altyapısını hazırlar. Bu kullanım örnekleriyle ETH, AltcoinBuzz analistin uzun vade portföy için ilk tercihi.

İkinci sıradaki Cardano (ADA), amacının “değişkenlik yapanların, yenilikçilerin ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir PoS Blockchain platformu. Altcoin projesi son yıllarda çok etkileyici kilometre taşlarından bazılarına ulaştı. 342 dApp geliştirilmiş dizinleri, cüzdanları, DeFi, pazar yerleri, altyapı, launchpad’ler, metaverse, oyun sosyal ve diğer sektörleri var. Bu yüzden Cardano bu listede ikinci sırada yer alıyor.

Bahsedilecek bir sonraki altcoin Polkadot (DOT), yalnızca token’lerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün cross-chain aktarımını kolaylaştıran ve böylece Blockchain’lerin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren bir protokoldür. Polkadot, Web3 olarak da bilinen merkezi olmayan bir Blockchain interneti için bir temel sağlamak üzere tasarlanmıştır. Aynı zamanda, NFT’ler geliştiren ve bunları metaverse ile bütünleştiren merkezi olmayan bir platformdur.

Cosmos (ATOM), Blockchain’lerin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Bağlı Blockchain’lerden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” PoW protokollerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor. Kullanıcılar ayrıca oyun Blockchain’leri arası varlıklar üzerinde tam kontrole sahip olabilir. Bu yüksek işlevselliği nedeniyle 2022 listesine alınabilecek bir altcoin. Coinmühendisi.com olarak hazırladığımız Cosmos rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir