Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.348
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.348
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist: Bu 3 Metaverse Coin’de Büyük Fırsatlar Var!

Piyasa bu günlerde düşüşte ve bu, bazı potansiyel projelere atlamak ve tatlı karlar kazanmak için harika bir fırsat. Bununla birlikte traderların, piyasadaki en potansiyel altcoin konusunda hala kafaları karışık. Youtube kanalı olan CryptoBusy’nin kripto analisti Tom, traderların kaçırmaması gereken büyük potansiyele sahip ilk 3 metaverse coin projesini paylaşıyor. Analistin paylaşımlarını okuyucularımız için hazırladık.

Listedeki ilk metaverse coin projesi Moonbeam (GLMR)

Moonbeam, Polkadot’ta Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme para-chain’i. Moonbeam, Substrate tabanlı bir ortamda Solidity projeleri oluşturmak veya yeniden dağıtmak için popüler Ethereum geliştirici araçlarını kullanmayı kolaylaştırıyor.

Analist, geliştiricilerin durmadan ilerlediğini belirtiyor. Bu birinci katman bir çözüm, bu yüzden onu sıfırdan çözmeye çalışıyorlar. Ana ağa dahil olmaya çalışıyorlar ve Ethereum ile uyumlu. Analist, “Bununla ilgili de çok güzel şeyler var. Bu harika bir proje. Bu yüzden Moonbeam listede ilk sırada yer alıyor” diyor.

Listenin ikinci sırasında Harmony (ONE) var

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz Harmony, DApp’lerin oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu. Ağ, blokların saniyeler içinde oluşturulmasına izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamalarda yenilik yapmayı amaçlıyor.

Analiste göre, Harmony, yaptıkları gelişmeyle bu yıl için büyük bir yukarı potansiyele sahip. Analist, “Yapmaya çalıştıkları şey, piyasalarda kırmızı gördüğünüzde piyasalarda korku var demektir ki bu çok iyi bir sinyaldir. Bu bilinmesi gereken bir şey” yorumunu yapıyor.

Son metaverse coin projesi Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin, birbirine bağlı, Blockchain tabanlı oyun ürünlerinden oluşan bir ekosistem sağlayan bir şirket olan Enjin’in bir projesi. Enjin’in amiral gemisi teklifi, kullanıcıların web siteleri ve klanlar oluşturabilecekleri, sohbet edebilecekleri ve sanal eşya mağazalarına ev sahipliği yapabilecekleri bir sosyal oyun platformu olan Enjin Network.

Enjin, oyun geliştiricilerinin Ethereum Blockchain’deki oyun içi öğeleri simgeleştirmesine olanak tanıyor. Platform kullanılarak yayınlanan dijital varlıkları desteklemek için bir ERC-20 tokeni olan Enjin Coin’i kullanılıyor. Bu, öğelerin gerçek dünya değeriyle satın alınabileceği, satılabileceği ve alınıp satılabileceği anlamına geliyor. Bu, metaverse alanında yer alan başka bir kripto para birimi ve analiste göre bu büyük bir endüstri.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir