Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.819
% 4.83
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.819
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analist: BTC ve Bu Metaverse Coin Dev Kapitülasyon Görecek!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, lider kripto para birimi BTC ve bir metaverse coin’in derin bir düzeltme ile karşılaşabileceğini söylüyor.

BTC ve AXS devasa satış baskısına hazırlanıyor

Jack lakaplı Twitter analistinin güncel teknik analizlerinde öne sürdüğü üzere, büyük bir satış olayının habercisi olarak AXS’nin üç günlük zaman dilimindeki fiyat hareketlerini inceliyor. Aşağıdaki grafiğe göz atan analist şunları söylüyor:

Burada 15.90 düşerse, bu %50’den fazlasının yolunu açabilir. Bunun bir sonucu olarak, genel piyasa havasını ölçebileceğim. Kriptosferdeki en spekülatif varlıkların zaten %75 [aşağı] oranında serbest düşüşte olması pek şaşırtıcı değil… Böyle bir şeyin olması benim için en ufak bir şok değil.

Jack’in AXS grafiğine bakıldığında, yatırımcılar tarafından piyasada olumsuz geri dönüşleri aramak için kullanılan devasa bir baş ve omuz formasyonu oluşturuyor. Axie Infinity (AXS) şu anda son 24 saatte %2,45 düşüşle 46.97 dolardan işlem görüyor. Analistin güncel analizlerinde yer verdiği kripto para birimlerinden diğeri Bitcoin (BTC)

Analist kısa vadede 39-42 bin dolara aralığında dalgalanma bekliyor

Bitcoin (BTC) için kısa vadeli bir toparlanma olabilir, ancak bir kripto uzmanı yakında negatif eğilimine dönmesini bekliyor. Aşağıdaki teknik grafiği paylaşan Jack, bu aralığın taban ve tavan fiyatlarından beklediği tepkileri paylaşıyor:

Bunun 42.000 dolara yükseldiğini görebiliyorum, ancak tamamen reddedilirsem veya [39.000 dolar] seviyesini kaybedersem, bunun hızla düşeceğini düşünüyorum.

Analist, 35.000 dolar ve 39.000 dolarlık bölgeyi kaybetmenin “bazı boğaları güçsüzleştireceğini” ve satışları hızlandıracağına inanıyor. Yazım sırasında Bitcoin (BTC), önceki 24 saate göre yüzde 0,62 düşüşle 40,486.24 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, popüler kripto analisti Dave the Wave, Bitcoin (BTC) fiyatının önce 20 bin dolara geri çekilebileceğini, ardından bir yıl içinde mevcut fiyat seviyelerinin %229 üzerinde yükselebileceğini öne sürdü. Bu hipoteze dayanarak analist, Bitcoin’in 2023’ün başında veya sonunda 135.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor. Analizlere buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir