Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.366
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.366
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Boğa Tuzağı Var! SHIB Bu Diplere Gidiyor

Kripto analisti Filip L’ye göre Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi haftayı haftalık kayıpla kapatacak şekilde ilerliyor. Bu arada analist, SHIB fiyatının, boğaların düşüş gücünü kırmaya çalıştığını kaydediyor. Bu nedenle analist, şimdi bir boğa tuzağı oluşmasını bekliyor. Ancak yaz etkisiyle çizgiyi daha da alt üst edeceğini da belirtiyor. Filip L’nin, SHIB analizini okuyucularımız için hazırladık.

“Shiba Inu bir boğa tuzağına düştü”

Shiba Inu, Haziran ayının son haftasındaki boğa yumuşak yamasının ardından haftayı bir kayıpla kapatacak. Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere, bazı kripto paralar geçen haftanın en düşük seviyelerinden daha düşük seviyelere doğru tam bir çöküş gördü. Bu ortamda, SHIB fiyatı çok daha iyi durumda. Ayrıca, boğaların her an saldırmaya hazır olmasıyla birlikte düşüş sınırına sahip. Şimdilik, düşüş momentumunun ağır basmasını bekleyin. Ancak önümüzdeki yaz haftalarında duyarlılıkta bir dönüş olacak gibi.

Shiba Inu fiyat hareketi, yukarı çıkmaya çalıştıktan sonra, daha da aşağı düştü. Ayrıca, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), ayı trendini oyunda tutan bir bekçi köpeği olarak fiyat hareketi üzerinde asılı duruyor. SHIB, bu seviyeyi kırmaya çalıştıktan sonra aşağı doğru daha fazla kaydı. Boğalar girişimlerinin kısa kesildiğini gördü. Dolayısıyla bir boğa tuzağına düştü. Onları aşağı doğru sıkıştırdı ve kayıplarını azaltmalarını sağlamaya çalıştı. Ancak diğer bazı kripto para birimlerinde görüldüğü gibi aşağı yönlü bir ivmelenme olmadı.

“SHIB fiyatının %20’lik ince bir düşüş görmesi mümkün”

SHIB fiyatının, Temmuz ayının yeni aylık pivotu olan 0,00000984 doların altına düşmesi mümkün. Pazar gecesi orada, muhtemelen S1 destek seviyesi civarında bir hedef olarak 0,00000800 dolar ile kapanması olası.

Temmuz ayı pivotları birbirine çok yakınken, destek ve dirençler fiyat hareketini daha da sessize alacak. Bu nedenle, bir kırılma için ivme oluşumunu görecek. Olumsuz tarafı, bunun yine de 0,000000507 dolara düşüş anlamına gelmesi muhtemel.

“Yukarı yönlü bir kırılma, kolayca 0,00001708 dolara götürebilir”

Bununla birlikte, 55 günlük SMA’nın üzerinde haftalık bir kapanışın büyük bir oyun değiştirici olması mümkün. Hatta bildiğimiz gibi ayı trendinin sonunun başlangıcı olabilir. Bir önceki paragrafta bahsedildiği gibi, daha sıkı pivot seviyeleriyle birlikte, yaz mevsimi her zaman daha ince likidite anlamına geliyor.

Buna bağlı olarak daha önemli fiyat hareketleri ile birlikte geldiğinden, yukarı yönlü bir kırılmanın kolayca 0,00001708 dolara yükselmesi olası. Bu, %110’luk parlak bir kazanç anlamına geliyor. Dolayısıyla, birkaç hafta önce fiyat hareketine katılan balinaların bir şeylerin üzerinde olmasını açıklıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir