Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.415
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.415
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Analist Bitcoin ve Altcoin Piyasalarını Analiz Etti: İşte Sonuçlar!

Analist Nicholas Merten, Bitcoin (BTC) başta olmak üzere genel kripto piyasalarının “inanılmaz derecede dayanıklı” olduğunu söylüyor. Analistin bu iddialarının dayandığı temeller coinmuhendisi.com’da ele alınıyor.

Bitcoin neden dayanıklı?

Popüler kripto stratejisti Nicholas Merten, Bitcoin (BTC) ve kripto piyasalarının devam eden jeopolitik gerilimlere rağmen hala yükseliş işaretleri verdiğini söylüyor. Yeni bir strateji oturumunda Merten, 511.000 YouTube abonesine, tüm kripto pazarlarının değerlendirmesini yapıyor. Geçen yılki derin geri çekilmelere rağmen Merten, tüm kripto varlıklarının değerlemesinin daha yüksek düşük kurulumlar üzerinde yükselmeye devam ettiğini vurguluyor. Analist şöyle diyor:

Toplam piyasa değerine baktığımızda, Ocak ayından bu yana (2021) alıcıların buraya fiyatlara geldiği ve onları toparlanmadan önce önemli düşükleri dikkate aldıkları tutarlı bir genel aralık gördüğümüzü görebiliyoruz. Temmuz’dan Eylül’e kadar buraya, 2021’in Ocak ayında buraya geri dönmeden önce buraya 65.000 dolara ulaşacağız. Şimdi, alıcıların Ocak ayının ikinci bölümünde (2022) olduğu gibi buraya geldiklerini ve tüm kripto piyasası için bu 1,5 trilyon dolarlık değer aralığında fiyatları satın aldıklarını görüyoruz.

Kripto piyasaları Merten’in çapraz desteğine saygı duyduğundan analist, sıçramanın Rusya ve Ukrayna arasındaki askeri çatışmanın patlak vermesinden sonra gerçekleştiğinin altını çiziyor. Bitcoin’in sağlamlığına dikkat çekerek şöyle diyor analist:

Batı’nın çoğunu gerçekten, potansiyel olarak korkutan ilk büyük jeopolitik çatışma, Bitcoin’in fiyatını aşağı çekemedi ve bunu Ethereum için yapamadı. Sadece Soğuk Savaş’ta [veya] İkinci Dünya Savaşı’nda yaşadığımız gerilimle karşılaştırılabilecek en büyük makro olaylardan biri Bitcoin’i aşağı çekemedi. Bu, kripto pazarları için inanılmaz derecede esnek bir işaret.

Merten ayrıca önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’a daha yakından bakıyor ve ETH’nin 24 Şubat’ta altı aydan fazla bir sürede en büyük işlem hacmini gördüğünü söylüyor:

Dayanıklılığı, buradaki hacmi, Ethereum’da alım satım için aklınızda bulundurun, bu, 2021 yılının Temmuz ayından beri Ethereum için en büyük işlem günüydü… Kısa vadeli grafiğe bakarsanız, çok fazla hacim geliyor. alım tarafında, fiyatları yükselterek 2.600 dolardan güzel bir temel oluşturuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir