Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.549
% 5.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.549
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Analist: Bitcoin Düşerken, SHIB ve O 2 Altcoin Sıçrayabilir!

Mevcut belirsiz koşullara rağmen altcoin’ler, son zamanlardaki kayıplardan kısa sürede toparlandı. Buna göre mevcut piyasa, büyük bir güce ve dalgalanmaya sahip. Bitcoin’in (BTC) fiyatı 20.000 doların altına düştü. Ancak 0x, Cosmos, Shiba Inu gibi bazı altcoin projeleri güç gösteriyor. Sizin için SHIB, ZRX ve ATOM fiyat analizlerini ve beklenen seviyeleri derledik.

Shiba Inu (SHIB) bu seviyelere gidiyor

SHIB fiyatı, büyük alçalan üçgen modelinin zirvesine doğru güçlü bir şekilde ilerliyor. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Shiba Inu, son 8 aydır bu model içerisinde hareket ediyor. Altcoin, konsolidasyondan çıkmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Ayrıca, üst direnci keserek yüksek dalgalanmalar gerçekleştiriyor. Bununla birlikte SHIB’in alt destek seviyesini test etmesi oldukça yakın gibi duruyor.

Kripto para, kısa vadeli grafikte yükseliş hareketleri sergiliyor. Bu nedenle fiyatın, 2. çeyrek kapanışına kadar 0,00001 doların üzerine çıkması mümkün. Bununla birlikte analistler, uzun vadede, fiyatın 0.00001638 dolara geri döneceği bekliyor. Ancak SHIB, bu seviyeyi ziyaret etmeden önce 0,00000850 dolar ila 0,00000900 dolar arasında alt dibi görecek. Yazı yazılırken Shiba Inu, önceki günün kapanışına kıyasla %2’lik bir artışla 0.00009986 dolarda işlem görüyor.

Cosmos (ATOM) sağlam bir toparlanma yapabilir

Birçok altcoin gibi, Cosmos (ATOM) fiyatı da 2022’nin başından bu yana sert bir düşüş yaşadı. Ayrıca, devasa bir düşen takoz içinde işlem gördü. Fiyat zirveye çok yakın ve bu nedenle son bir geri çekilme, fiyatı 4 dolara yaklaştıracaktır. Bu durum, güçlü bir toparlanmayı ateşlemek için bir mancınık hareketine neden olacaktır. Bir dönüşle, ATOM fiyatının 2 haneli seviyelerini yeniden kazanması mümkün.

Ayrıca analistler, önemli dirençlerden birini 12,4 dolardan elde etmesini bekliyor. Ancak altcoin, SHIB coin’in aksine 2. çeyreği düşüşle kapatacak gibi duruyor. Bununla birlikte, daha sonra önemli bir yükseliş momentumu ile sağlam bir şekilde toparlanması muhtemel. Cosmos (ATOM) fiyatı, önceki günün kapanışına göre %2.14’lük bir artışla 7,34 dolar civarında.

0x (ZRX) yükseliş trendini koruyor

SHIB ve ATOM gibi, popüler altcoin 0x’de yükseliş potansiyeli taşıyor. 0x fiyatı uzun süredir yükselen bir paralel kanalda işlem görüyor. Bu nedenle, güçlü bir yükseliş trendini koruyor. Ayrıca altcoin, birkaç kez orta aralıklardan döndü. Buna göre üst direnci tekrar test etmeye hazır gibi duruyor. Sonuç olarak, fiyatın paralel konsolidasyondan çıkmaması muhtemel. Bunun yanında, piyasa trendi stabilize olana kadar kanal içinde işlem görebilir. Yazım sırasında 0x fiyatı, önceki günün kapanışına kıyasla %3,05’lik bir artış kaydetti. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere ZRX token, birim başına 0,3391 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir