Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.905
% 5.09
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.905
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Analist: Aldım, Bu Altcoin Yüzde 800 Yapacak!

Tanınan bir altcoin analisti, Solana’nın (SOL) fiyatının 1.000 dolara ulaştığı yakın bir gelecek öngörüyor. Ayrıca, Bitcoin için uzun vadeli planlarını paylaşıyor.

Popüler altcoin analisti Solana için 1.000 doları işaret ediyor

Twitter’dan Inmortal lakaplı altcoin analisti, Solana fiyatının “100 dolar civarında/altında” konumlandığını ve uzun vade yatırım olarak baktığını paylaştı. Yakın tarihli analizlerinde, uzun vadeli yatırımın yavaş yavaş genişleyeceğini ve “satın almak için çok zaman olduğunu, önemli düşüşler fark edersem her zaman satın almaya hazır olacağım” dedi. Ayrıca, giriş noktalarına ve kısa vadeli fiyat hedeflerine odaklanmanın yanlış olduğunu, bunun yerine “sermaye tahsisi açısından düşüneceğini” gösteriyor.

Inmortal araştırmasında Solana’nın 80 dolar civarında büyük bir destek bölgesine sahip göründüğünü ve pozisyonuna istikrarlı bir şekilde yükselmesine rağmen 100 doların altında giriş olasılıkları olabileceğini söylüyor. Bir diğer tweet’te SOL’nin sonunda 1.000 dolara ulaşacağını iddia etti.

Solana (SOL) fiyat analizi

Verilere göre Solana (SOL) fiyatı Mart ayında %23,2 artarak ayın sonunda 123 dolara yükseldi ve Şubat ayı 100 dolar seviyesinin üzerinde sonuçlanamadı. SOL’un kazanımı, Ekim 2021’den bu yana ilk kez çift haneli getirilere ve 2022’de ilk kez 50 günlük hareketli ortalamasında bir kırılmaya neden oldu.

Solana, Qualcomm, Intel ve Dropbox’tan eski mühendisler tarafından kurulmuş, yetkilendirilmiş bir POS (dPoS) konsensüs yöntemi kullanan yüksek performanslı bir Blockchain. Hızını ve verimini büyük ölçüde artırmak için ağ, işlemleri sıralamak için yeni bir yaklaşım kullanır. Inmortal ayrıca, Solana’nın yakında 100 dolar seviyesine ulaşacağını umarak Terra’da (LUNA) olumlu olduğunu söyledi. LUNA şu anda jeton başına 86 dolar değerinde.

Analist ayrıca Avalanche (AVAX) ve LUNA arasındaki bir karşılaştırmadan da bahsetti ve “olası bir yakalama oyununun” gerçekleşeceğini söyledi, bu da her iki kripto para biriminin de satışlar yaşadıktan sonra yakında yükselmeye başlayabileceği anlamına geliyor. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, LUNA fiyatı geçen haftadan bu yana %10 yükselişle 100 doların hemen altında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir