Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.416
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.416
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist, 4 Altcoin’e İşaret Etti: Süper Boğa Koşusu Geliyor!

Altcoin Sherpa lakaplı Twitter analisti, üç Ethereum (ETH) rakibi ve bir düşük değerli altcoin için güçlü rallilerin olacağını tahmin ediyor.

Altcoin Sherpa, 4 altcoin için “süper boğa” beklediğini payalaştı

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Altcoin Sherpa, 171.400 Twitter takipçisine Ethereum rakibi ve akıllı sözleşme platformu Near’da (NEAR) “süper yükseliş” gördüğünü söylüyor. Analiste göre, NEAR ilk hedefi 16 dolara ulaştı, ancak fiyatın muhtemelen 20 dolara ulaşacağına inandığı için takip etmeye devam ediyor.

Sıradaki, Altcoin Sherpa’nın önümüzdeki haftalarda yükseleceğini tahmin ettiği yüksek performanslı Blockchain Solana (SOL). Analist aşağıdaki teknik grafiği yorumluyor:

SOL: Hala güçlü bir şekilde bunun, koşusu bitmeden 150-200 dolara gittiğini hissediyorum. Önümüzdeki birkaç hafta bunun için yükselişe geçmeli.

Solana yazım sırasında 135 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değerine göre LUNA’yı geride bırakan SOL, Nisan ayında piyasadan bağımsız kazandığı bir ivmeyle 143.02 dolara ulaştı.

Avalanche (AVAX) boğaları 115 doları hedefliyor

Analistin izleme listesindeki bir diğer kripto para ise diğer Ethereum rakibi Avalanche (AVAX). Altcoin Sherpa’ya göre, Solana’nın ayak izlerini takip ederken önümüzdeki haftalarda AVAX rallisi görülebilir. Sıradaki kritik direnç için Sherpa 115 doları belirliyor:

AVAX: SOL gerçekten iyi gidiyorken, AVAX’ın ne yaptığını düşünüyorsunuz? Bence, bunun 115 dolara gittiğini görüyoruz.

Yazım sırasında Avalanche (AVAX), 100 doların hemen altında işlem görüyor. Son olarak, cross chain DeFi platformu Alpha Finance Labs’in kripto para birimi Alpha (ALPHA)’ya göz atan Sherpa, ALPHA’nun hacmindeki son artışın, altcoin’in bir patlama için hazır olduğunu gösterdiğini söylüyor:

Belki DeFi 1.0 burada sert yükselir. Şimdi inanılmaz miktarda hacim geliyor. Koşu bitmeden (ve muhtemelen daha yüksekten) önce en düşük 0,80 doları hedefler.

Sherpa’nın listesinde son sırada yer alan Alpha, Binance Smart Chain (BSC) ve Ethereum dahil olmak üzere çeşitli farklı Blockchain’lerle birlikte çalışan cross chain DeFi platformu. Yazım sırasında, ATH fiyatı 2.92 dolardan %80 indirimli işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir