Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.631
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.631
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Amerikalı İnternet Ünlüsü: Bu Kripto Paradan Almadıysanız Aptalsınız!

Amerikalı internet ünlüsü Dave Portnoy, birkaç gün önce açıkladığı 1,1 milyon dolar değerinde 29.5 adet BTC alımıyla piyasaya geri döndü. Bunun yanında Portnoy, portföyünün bir kısmını Bitcoin’e ayırmayanlara “aptal” olarak itham ediyor. Aynı zamanda Barstool Sports’un kurucusu olan Portnoy, yıllar boyunca Bitcoin hakkında ilginç açıklamalar yapmıştı. Tecrübesizliği nedeniyle sermayesinin bir kısmını kripto para piyasasında eriten internet fenomeni, bundan Bitcoin satmayacağını söylüyor.

Dave Portnoy, kripto yatırımı hakkında neler söyledi?

2020’de Winklevoss ikizleri, Portnoy’un ilk BTC yatırımını yapmasına yardımcı oldu. Ardından küçük bir düşüşte Portnoy panikle portföyünün hepsini sattı. Topluluk arasında alay konusu olan Portnoy, Bitcoin’den anlamadığı için sattığını söylüyor. Yakın tarihli röportajında kripto para birimlerine güveninin tam olduğunu da paylaştı:

Ama şunu anladım, Bitcoin burada kalacak. Hiçbir yere gitmiyor. Yaygın olarak benimsenmiştir. Ana kurumların piyasaya girdiğini görüyorsunuz. Gelecek bu.

Dave Portnoy’un Bitcoin ve Safemoon tecrübesi

Portnoy tüm Bitcoin yatırımını ilk kez tasfiye ettiğinde, uğraştığı rakamlar şunlardı:

Portnoy bir gün sonra, 1.250.000 dolarlık ilk yatırımından 20.000 doları kaybettiğini açıkladı, bu da sadece %1,6’ya tekabül ediyor. Kripto para alanındaki birçok kişi, Portnoy’un hızlı ve değişken Bitcoin piyasası için ne kadar hazır olmadığına dikkat çekerek sayıya atıfta bulundu.

Portnoy, Safemoon’u satın aldığında şunları vaat etti:

Asla Bitcoin almam. Asla asla, bununla ilgili hiçbir şeye inanmıyorum. Ama bunun karlı olduğunu düşünüyorum ve sonsuza kadar yükselmeye devam etmesine yetecek kadar buhar olduğunu düşünüyorum. Ama bunun altında yatan ıvır zıvırı satın almıyorum.

Portnoy, alay konusu olduktan sonra duruşunu ikiye katladığını ve arkadaşlarını borsaya çekmeye çalıştığını da paylaştı:

Arkadaşlarıma borsaya dahil olmaları için yalvarıyorum. Bitcoin (BTC) çamura saplandı. Sana yol göstereyim. Kriptoya daha sonra döneceğiz. Şimdi grev zamanı ve zayıf eller için zaman yok! Harekete geç!

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi yazım sırasında 41,347.28 dolardan işlem görüyor. Geçen haftaya göre %9 daha yukarıda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir