Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.666
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.666
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Amber Group, 300 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Zorlu süreçlerden geçen kripto ticaret platformu Amber Group, C Serisi bir yatırım turundan 300 milyon dolarlık fon topladı.

Kripto piyasasını zorlayan kara kış, birçok şirketin iflas durumuyla karşı karşıya gelmesine yol açtı. Blockchain ve kripto endüstrisinin gelişiminde, kripto paraların yeri çok önemli oldu. Kripto paralar, proje sahiplerine güçlü fon desteği sağlıyor. Ancak ayı piyasası, kripto para birimlerinin ciddi bir düşüş yaşamasına neden oldu. Tüm bu süreçler, Amber Group için de zorlu geçiyor. Kripto şirketi, işten çıkarmalar ve sponsorluk iptallerine kadar her yolu denedi. İflasın eşiğinde görülen şirket, bugün 300 milyon dolarlık bir fon topladığını duyurdu.

Amber Group, Kripto Kışında Sıkı Giyindi

Kripto ticaret şirketi Amber Group, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile C Serisi bir yatırım turunu tamamladığını duyurdu. Fenbushi Capital ABD liderliğinde yürütülen yatırım turunda, Amber için 300 milyon dolarlık bir fon sağlandı.

Yatırım turu hakkında konuşan şirket, bağışlanan bu fonun Amber Group‘a güven duyulduğunu gösterdiğini belirtti. Şirket, bu zorlu pazar ortamına uyum sağlamanın ve müşterileri korumanın önemli olduğunu savundu.

FTX çöküşünden önce 3 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşmak üzere olan şirket, son olayların ardından C Serisi yatırım turunu tercih etti.

Amber Group, FTX‘de toplam sermayelerinin yüzde 10‘unun kaldığını belirtti. Şirket, bu neden ile operasyonlarını yeniden düzenlemek zorunda kaldığını dile getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir