Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.179
% 5.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.179
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Altın Kâhini Uyardı: Alın, Bu Fırsatı Zor Bulursunuz!

Altın fiyatları yatay seyretmeye devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değerli metalin sunduğu alım fırsatı hakkında çeşitli yorumlarda bulundu. İşte detaylar…

İslam Memiş: Altını 910 liranın altında zor bulursunuz

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere değerli metal fiyatları haftaya düşüşle başladı. Dün 910 liraya kadar gerileyen gram altının fiyatı, yazım sırasında 920 liraya yükselmiş durumda. Peki, şimdi neler olacak? İslam Memiş, dolara ve altına yönelik beklentilerini paylaştı. Uzman isim dolar için Mayıs ayında başlamasını beklediği yükseliş trendinin Temmuz ayına kadar devam edeceğini ve hatta zirvelerin görülebileceğini aktardı. Gram altının fiyatı için ise “910 liranın altına kadar indi. Mayıs’tan sonra bu fırsatı zor bulursunuz,” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün 910 liranın hemen altına inen gram altına yönelik yeni açıklamalarıyla gündeme gelen İslam Memiş, “Bugün altın fiyatları düşerken bunu alım fırsatı olarak görün. Gram altın 910 liranın altına kadar indi. Bu fırsatı Mayıs’tan sonra zor bulursunuz,” dedi.

“Altın her zaman altındır”

Ayrıca dolar ve altının el altında tutulması gerektiğine dikkat çekerek “Fiziki varlıklarınıza sahip çıkın. Altın her zaman altındır,” ifadelerini kullandı. Değerli metal için aşağıdakileri ekledi:

Altını hayatımızdan çıkaramazlar. Altınve gümüş gerçek paradır. Gerçek değerini de söyleyebilirim. Gram altın son 10 yılda yüzde 754 kazandırmış son 20 yılda yüzde 6 bin 290 kazandırmış.  Dolar son 10 yılda yatırımcısı yüzde 676 son 20 yılda yüzde 908 kazandırmış. Çok konuşturur az kazandırır. Altın mı dolar mı? Gelenekçiler benim sevdiğim yatırımcı profili her zaman miktara bakarlar. Her zaman varlıklarına sahip çıkarlar. Bir günlük al sat yapanlar var. Her gün aynı soruları soranlar alayım mı satayım mı? Ben gelenekçi insanım.

İslam Memiş son olarak, altının nadirliğine dikkat çekiyor. Altının 2050’den sonra bulunamayacağını söylüyor. “Alımı kolay gidip hemen alabiliyorsunuz kuyumcular ortadan kalktıktan sonra anca müzelerde uzaktan bakacağız. Fiziki varlıklarınıza sahip çıkın. Altın her zaman altındır,” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir