Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.295
% 2.57
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.295
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Altcoin Sepetini Açan Ünlü CEO: Bu Coin’den Çok Alacağım!

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Algorand (ALGO) ve diğer altcoin projelerinin, SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci’nin gözetimindeki 3.5 milyar dolarlık varlıkların yaklaşık yarısını oluşturduğu söyleniyor.

Anthony Scaramucci, kripto yatırımını üçe katlayan bir gözle geliyor

Scaramucci, yakın tarihli Bloomberg röportajında, SkyBridge Capital’in salgın boyunca “adapte olduğunu ve yeniden konumlandığını” ve şirketin gelecekte büyük bir kripto para yöneticisi ve danışmanı olmayı hedeflediğini söylüyor. Scaramucci şunları ekliyor:

Son on yılda GSYİH büyümesine bakarsanız, %1,6 ile trendin altında kaldı. Açık olmak gerekirse, yüksek enflasyonun kalıcı olacağına inanmıyorum, ancak uzun bir süre için geçerliyse – diyelim ki , 18 ila 36 ay – kendinizi güçlü ekonomik gelişmeye sahip alanlarda konumlandırmanız gerekiyor. Tahminlerimize göre, kripto para piyasası şaşırtıcı bir oranda yükselecek. Risksiz değil, ancak önümüzdeki üç ila beş yıl içinde, bu bizim istediğimiz yörünge.

“Risklerin farkındayım”

Scaramucci, şirketin sermayesinin büyük bir kısmını kripto paralara ayırmanın tehlikeli bir taktik olduğunu kabul ediyor:

Piyasalardaki bir İsviçre çakısı kadar çok yönlü olmak istiyorum. Amacım, piyasalara olmasını istediğim gibi değil, şu anki gibi bakmak ve ardından şirketimizi bu koşullara uyacak şekilde değiştirmek. Ancak, seçtiğimiz hareket tarzının tehlikelerinin gayet iyi farkındayız.

SkyBridge’in favori altcoin projesi: Algorand (ALGO)

Algorand (ALGO), geliştiricilerin finansal hizmetler için merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan bir PoS Blockchain olarak SkyBridge’in uzun vadeli favorisi. Bir Ethereum (ETH) rakibi olan akıllı sözleşme platformu, hızı artırırken işlem maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor. Scaramucci’ye göre:

Şu anda Algorand’a 250 milyon dolar yatırım yaptım. Algorand’ın gelecekte Google olacağına inanıyorum… Algorand ile yeni bir dünya görüyorum. Kapsamlı araştırmalar yürüten ve daha sonra onunla gitmeye karar veren artan sayıda insanı alacak.

Google’ın internetin ilk günlerinde yaptığı gibi, Scaramucci, Algorand’ın sektörün en iyi kripto oyuncularına Google’ın yaptığı gibi meydan okuyacağına inanıyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Scaramucci, bu yılın başlarında, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte nihayetinde 500.000 dolara ulaşacağını tahmin etmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir