Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$59.805
% 6.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 59.805
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Altcoin Kâhini: Bitcoin ve ETH Bu Görülmeyen Diplere Gidiyor!  

2022 Bitcoin ve kripto çöküşünü doğru bir şekilde öngören analist, 417.000 Twitter takipçisine yeni tahminlerini paylaştı. Altcoin kahini, şimdi de yatırımcılara büyük altcoin haircut’ı öngörüyor.

Capo, altcoin’lerde %50’ye varan bir düşüş öngörüyor

Mevcut piyasa çöküşünü doğru bir şekilde nitelendiren Crypto Capo takma adlı popüler bir kripto analisti, yeni öngörülerini paylaştı. Capo başarı tahminleri sayesinde Altcoin Kahini olarak da adlandırılıyor. Analistin isabetli öngörülerine Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden bir göz atmanız mümkün. Analist, altcoin piyasasının hala traderların düşündüğünden çok daha fazla düşüşe sahip olduğunu söylüyor.

Mevcut durumda çoğu altcoin projesi tüm zamanların en yüksek seviyelerinin çok altında duruyor. Buna rağmen Capo, büyük bir haircut’ın köşede olduğunu söylüyor. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Mevcut fiyatlardan altcoin projelerinde %45-50 düşüş bekliyoruz.

Analist, Bitcoin hakimiyetine bakıyor

Tezini destekleyen Capo, BTC’nin piyasa değerini kripto piyasasının geri kalanıyla karşılaştıran Bitcoin hakimiyetine bakıyor. Geleneksel olarak, artan bir Bitcoin hakimiyeti, traderların altcoin’lerden daha az riskli bir BTC tahsisine kaçtığını gösteriyor. Capo’ya göre, Bitcoin hakimiyeti, altcoin’lerin katledildiğini görecek bir dalgalanma için hazırlanıyor. Analist, şu açıklamayı yapıyor:

“TC.D güncellemesi. Aynı fikir, C dalgası için çapraz genişleme. Altcoinler BTC’den daha fazla düşmeli.

Kaynak: Capo / Twitter

Capo, Ethereum için aşağı yönlü hedef veriyor

Popüler analist ayrıca, piyasanın en büyük altcoin’i olan Ethereum’a (ETH) bakıyor. Capo’nun aklında aşağı yönlü bir hedef var. Analiste göre, ETH 2020’nin sonlarından bu yana görülmeyen seviyelere doğru ilerliyor. Capo, şunları söylüyor:

ETH: Hacmi dirence düşürüyor ve düzeltici bir hareket gibi görünüyor. Sonraki destek: 700-800 dolar.

Kaynak: Capo / Twitter

“Bitcoin, yerel dip seviyelere düşmenin eşiğinde”

Bu arada Capo Bitcoin’e de bakıyor. Analist, BTC’ye destek getirmesi gereken alıcıların artık hiçbir yerde kalmadığını söylüyor. Capo, görüşlerini şu şekilde izah ediyor:

Fiyatı tutan teklifler geri çekildi. Boğalar korkuyor ya da gerçekten orada değillerdi. Sadece balinalar daha yüksek satmak için fiyatı yukarı itiyor. Hazır olun.

Capo, BTC’nin tersine dönmeden önce son bir kez yeni yerel dip seviyelere düşmenin eşiğinde olduğunu söylüyor. Kripto analistinin grafiğine göre 16.000 dolar civarında bir aşağı yönlü hedefi veya BTC’de yaklaşık %20’lik bir düşüş var. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

BTC: Alt karanlık bölgenin kırılması = düşüş onayı = yeni en düşük seviyeler.

Kaynak: Capo / Twitter

Basın zamanında Bitcoin, gün içinde %0,61 düşüşle 20.153 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir