Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.461
% 4.33
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.461
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Altcoin Kâhini: Bitcoin Düşerken Sadece O Altcoin Sıçrayacak!

Altcoin kahini olarak ünlene bir analist, Bitcoin ve Ethereum görünümlerini güncelliyor. Bu doğrultuda boğa filp (dönüşü) için sıfır neden olduğu uyarısını yapıyor. Bununla birlikte bir altcoin projesini sıçrama yapmasını bekliyor.

Crypto Capo: Piyasada boğa olmak için sıfır neden var

Kripto para piyasasının şu anki çöküşünü yorumlayan takma Crypto Capo adlı analist görüşlerini paylaşıyor. Analist, Bitcoin (BTC) boğalarına ayıların kontrolün altında olduğuna dair yeni bir uyarı veriyor.

Crypto Capo, 374.000 takipçisini şu anda bir kripto boğası olmak için ‘sıfır neden’ olduğu konusunda uyarıyor. Analist, başarılı tahminleriyle biliniyor. Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden Crypto Capo’nun isabetli tahminlerine bir göz atmanız mümkün. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Burada boğa olmak için tam anlamıyla 0 neden. Altcoin’ler gerçekten %30-40 daha düşmek istiyor gibi görünüyor.

Analiste göre Bitcoin SPX’i takip edecek

Capo daha sonra Bitcoin (BTC)’nin sonraki hamlelerini tahmin etmek için S&P 500’e (SPX) bakıyor. İkisi arasında bir korelasyon olduğunu düşünen analist, buradan hareketle yön tayin ediyor. Capo, SPX yeni bir düşük seviyeye ulaştığında, Bitcoin’in takip etmesini bekliyor. Bu bağlamda da şunları söylüyor:

SPX yeni düşüğü. Sırada BTC olmalı.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Bitcoin, yazı yazılırken son 24 saatte %5,25 düşüşle 20.960 dolardan işlem görüyor. Lider kripto son 7 gün içinde %30’un üzerinde değer kaybetti. Bitcoin, şu anda 69 bin dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık %70 uzakta duruyor.

Analist, lider altcoin’in daha fazla düşeceğini öngörüyor

Analist daha sonra piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para olan Ethereum’a (ETH) bakıyor. Capo, Ethereum’un Bitcoin’e (ETH/BTC) karşı nasıl işlem yaptığını ele alıyor. BU kapsamda BTC’nin değeri düşse bile ETH’nin daha da düşmesini bekliyor.

ETH/BTC. Parabol kırıldı ve dağılım aralığı, direnç olarak düşük aralığın test edilmesiyle bile onaylandı. Kısa vadede 0,0445-0,046 (933-965 dolar) bekliyorum.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Ethereum yazı yazılırken gün içinde %8,38 düşüşle 1,100 dolardan işlem görüyordu. Lider altcoin mevcut durumda 4,9 bin dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık %80 aşağıda.

Capo, Bitcoin ve altcoin’ler düşerken SAND’de bir sıçrama bekliyor

Capo, altcoin piyasalarının yakında %40’a varan oranda çökmesini bekliyor. Bununla birlikte, merkezi olmayan oyun platformu The Sandbox’ın (SAND) o zamandan önce kısa bir toparlanma yaşayacağını düşünüyor.

SAND. Ana destek: 0,50-0,60 dolar. Oradan bir sıçrama bekliyorum.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Bu arada Sandbox, yazı yazılırken son 24 saatte %6,33 düşüşle 0,456 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir