Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.634
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.634
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Alpine Fan Token (ALPINE) Nedir ?

BWT Alpine formula 1 takımıdır. Formula 1 Guld Air Bahrain Grand Prix’sinde 2021 Formula 1 dünya şampiyonasında ilk çıkışını yapmıştır. Fan tokenin  takımı Renault F1 takımının manevi varisidir.

Token ise BNB Zincirinde bulunan yerel BEP-20 tokeni olan Alpine Binance’ın 3. fan token Launchpad projesi olarak  şubat 2022’de  piyasaya çıkarılmıştır.

Alpine f1 takımının hayran kitlesi şu anda ortalama 6 milyon kişiye ulaşıyor. Alpine fan tokeni milyonlarca hayranın özel deyimlere katılmasına ve ürünlerde özel indirimlere erişmesine  olanak tanıyor.

Alpine Fan Token İle neler yapılabilir?

  • Alpine fan token sahipleri Binance Taraftar token platformunda bulunan Alpine taraftar token sayfasında  taraftarların katılımıyla ilgili oylama oturumlarına katılabilir ve konu hakkında oy verebilir. Bu oylamalar ile fan token sahipleri destekledikleri takımın belirli kararlarını etkilemesini sağlar. Son  oylamada, Nicolas longuet’in giydiği formayı v takımın simülatöründe kullanılan Binance Alpine Esports  görüntüsünü ve pistini oyladılar.
  • Alpine Fan tokenine sahip kişiler ayrıca 3 Alpine karşılığında Future Mystery Box’a özel Slipstream’i kazandılar. Bu gizemli kutuda poster ve daha özel ödüller için NFT PowerStation’da  pay sahibi olmasına olanak sağladı.
  • Ayrıca  Alpine  fan token sahipleri Binance Taraftar Token Platformunda BWT Alpine F1 ekini ile imzalı ürün alma, sürücülerle buluşma ve daha birçok etkinliklere katılma hakkı kazanırlar.
  • Binance’a göre Alpine fan token sahipleri, Binance’ın Fan Token platformunda birden oyunlaştırma özelliğine de erişebilecek. Ayrıca fan tokenin sahipleri bir sadakat kanıtı rozeti karşılığında ekibe doğrudan bağışta bulunabilecekleri bir bağış etkinliğini de duyurdu.

Tokenomics ve Piyasa verisi 

  • Toplam arzı 40 milyon adettir.
  • Dolaşımdaki arzı 11,360,000 adet ALPINE’dir
  • Tokenomics tam olarak açıklanmasa da Binance Launchpad’de toplam arzın %10 olan  4 milyon adet satışa çıkmıştı.

ALPINE’i Nasıl alabilirim

ALPINE , dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’de listeli durumdadır. Satın almak ve ömür boyu %20 komisyon indiriminden faydalanmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla içerik için bizleri Youtube,  Telegram, ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir