Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.223
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.223
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Alpaca Finance Nedir? ALPACA Ne İşe Yarar?

Alpaca Finance nedir? Alpaca Finance (ALPACA), Alpara Finance platformuna ait yerel bir token’dır. Bu token, Compound destekli ve Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinden hizmet vermektedir. Kaldıraçlı yeald farming işlemine olanak sağlayan en büyük kredi protokolüdür. Proje, aynı zamanda kullanıcılarına düşük teminatlı krediler sunmaktadır.

Alpaca Finance nedir?

Projenin amacı, farming kaynaklarını kâra dönüştürmek ve likiditeyi ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Alpaca Finance, ön satışı yapılmayan, madenciliği ve yatırımcısı olmayan adil bir lansman projesidir. Ekosisteme katkısı olan kullanıcılar ödüllendirilmektedir. Ayrıca, bu yöntem ALPACA Token kazanmanın tek yöntemidir.

Yazının yazıldığı an itibari ile 1 ALPACA Token’ın fiyatı 6.07 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 0.41 ABD Dolarına denk gelmektedir. ALPACA Token, son 24 saatte ciddi bir yükseliş yaşamamıştır. Piyasalarda dolaşımdaki arz miktarı 141.603.872 ALPACA Token iken maksimum arz miktarı ise 188.000.000 ALPACA Token’dır. Alpaca Finance (ALPACA) Token, CoinMarketCap verilene göre kripto para piyasasında 492.sırada bulunmaktadır. Ayrıca toplam piyasa değeri ise 857.501.554 Türk Lirasıdır.

Avantajları ve Dezavantajları

ALPACA Token’ın bazı avantajları şunlardır:

  • Proje, ‘zincir üstü kaldıraç protokolü’ açığını kapatmayı amaçlamıştır. Bununla birlikte kullanıcılarına güven veren bir kripto paradır.
  • Yield farmer yöntemi ile ALPACA Finance’ta kaldıraçlı bir pozisyon ile yüksek gelirler elde edilebilir.
  • Binance Smart Chain ağında yüksek talep sahibi olan bir projedir.

ALPACA Token’ın bazı dezavantajları şunlardır:

  • Kaldıraçlı projelerin yüksek kazanç getirme ihtimali olduğu gibi yüksek zarar gibi riskleri de bulunmaktadır.
  • Yeni ortaya çıkan bir kripto para olduğu için yatırımcıların çoğu temkinli davranmaktadır.
  • Her kripto para biriminde olduğu gibi her an ani düşüş ve yükselişler yaşama potansiyeli yüksektir.

ALPACA Token’a Nasıl Sahip Olunur?

ALPACA Token, Binance, Mangala Exchange, BingX ve KuCoin gibi güvenilir, popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen ALPACA Token’ın listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.

Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız. Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son adımda ise, ALPACA Token’ın yer aldığı borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca ALPACA Token sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir