Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.086
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.086
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Alman Merkezli Şirketten, Shiba Inu (SHIB) Müjdesi!

Almanya merkezli finansal hizmet sağlayıcısı Vivid Money, Shiba Inu (SHIB) müjdeli haberi verdi. Şirket artık platformunda SHIB kullanılmasına izin veriyor. Bunun yanında, Shiba Inu topluluk üyeleri için iki yönlü bir geri ödeme ve teşvik programı hakkında tweet attı. İşte ayrıntılar…

Vivid Money, Shiba Inu (SHIB) desteğini duyurdu

Vivid Money, müşterilerin paralarını biriktirmelerine ve yatırım yapmalarına yardımcı olan bir mobil bankacılık uygulamasıdır. Platform, ödemeler, transferler, seyahatler vb. işlemler için çoklu mali durum yönetimini kolaylaştırıyor. Vivid Money’in bugün Shiba Inu topluluğu için yaptığı duyuruda bir yatırım müjdesi yer alıyordu. Finansal hizmet sağlayıcısı Twitter’dan şunları söyledi:

SHIB topluluğunu seviyoruz. Bu nedenle katılan herkes için iki kat geri ödeme yapmaya hazırız. Bu, Vivid’den gelen sınırlı süreli bir tekliftir, bir tavsiye değil!

Duyuru ne anlama geliyor?

Popüler bir Shiba fenomeni olan Shibainuart, bu duyurunun ne anlama geldiğini detaylandırdı. Yukarıdaki tweet’ti takiben Twitter’dan şunları söyledi:

Dün güzel bir sohbetten sonra, Vivid’in yalnızca Vize başvurusunda bulunan SHIB AB topluluğu üyeleri için harika bir kart teklifi sunacağını öğrendim. Yakında bilgileri ve bağlantıyı sağlayacağım. SHIB, platformlarında listelenen varlıklardan biridir ve ayrıca satın alınabilir.

Vivid Money’in Shiba topluluğu için sağladığı yeni ürünler günün tek önemli haberi değil. Bir diğer önemli haber Bitcoinblack’in Shiba Inu’yu (SHIB) desteklemesi. Dünya çapında sadece 10.000 kullanıcısı olan VIP kripto para kredi kartı, artık SHIB’yı destekliyor.

Bitcoinblack premium kredi kartının üyeleri, SHIB ve Bitcoin dahil olmak diğer önemli kripto para birimlerini kullanabiliyor. Ayrıca kripto paralar nakitte çevirebiliyorlar. Visa’nın dünyanın her yerinde kabul edildiği her yerde, üyeler harcama limitlerine tabi değildir.

TREAT, Shiba Inu’nın yeni ödül token’i

Shibarium, SHI ve Shiba Metaverse için beklentiler, diğer şeylerin yanı sıra topluluğu ayakta tutuyor. Kısa bir süre önce, Shiba ana geliştiricisi Shytoshi Kusama bir blog yazısında ayrıntıları verdi. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Katman 2 Shibarium içinde doğrulayıcıların ve prosedürlerin oluşturulması için 20 milyon BONE tahsis eden DAO oylamasının sonuçları, yakın zamanda Shiba Inu tarafından kamuoyuna açıklandı. Shytoshi Kusama’ya göre, Shiba Inu bu nedenle diğer herkes için TREAT’ı başlatıyor. Bir ödül sistemi olarak hizmet etmenin yanı sıra, TREAT ayrıca Shiba Collectible Card Game’in Blockchain versiyonu ve Metaverse için ödüller sağlayacak ve ayrıca SHI’nin dengesine katkıda bulunacaktır.

Yazım sırasında, Shiba Inu (SHIB), 0.00001036 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir