Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.258
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.258
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Alien World Token (TLM) Nedir?

tlm nedir

Alien Worlds (TLM), heyecan verici bir NFT oyunudur. Gezegenleri yönetmek ve ödüller kazanmak için TLM tokenları kullanılır.

Alien Worlds (TLM), 2020 yılında tanıtılan bir NFT oyunudur. Oyunun ilk aşamasında, metaverse tasarımı, teknik planı ve blok zinciri oyununun temel işlevleri sunulmuştur.

Metaverse mekaniği, trilyum, NFT’ler ve gezegenler gibi çeşitli özelliklerle doludur. Oyuncular, TLM tokenlarını staking yaparak gezegenlerin yönetimine katılabilir ve bu şekilde gelecekte yapılacak ayarlara da söz sahibi olabilirler.Oyunalar

Oyunda TLM tokenları, satın alma, yükseltme, görevlere katılma gibi çeşitli oyun içi aktiviteler için kullanılmaktadır. Aynı zamanda oyuncular, Binance Smart Chain (BSC) ve WAX platformlarında NFT ticareti yaparak da TLM kazanabilirler.

Alien Worlds Metaverse, oyunculara benzersiz bir deneyim sunar. Oyuncular, keşif yaparken NFT’ler şeklinde farklı artefaktlarla karşılaşırlar ve bunları oyun içinde çeşitli amaçlar için kullanabilirler.

TLM tokenları, Ethereum, Wax ve BSC arasında geçiş yapılabilmesi sayesinde yüksek kullanılabilirliğe sahiptir ve bu durum, oyunun popülaritesi arttıkça token değerinin de zamanla artmasına olanak tanır.

Oyuncular ayrıca TLM tokenlarını staking yaparak ödüller kazanabilirler. Planet DAO yönetimine katılarak haftalık seçimlerde oy kullanabilir ve gezegenlere Trilium staking yaparak gezegenin ödül havuzunu artırabilirler.

Planet DAO

Sonuç olarak, Alien Worlds (TLM) hem eğlenceli bir oyun deneyimi  hem de oyunculara çeşitli ödüller ve fırsatlar sunar. TLM tokenları, oyun içinde birçok işlevi yerine getirmek için gereklidir ve oyuncular için çeşitli avantajlar sağlar

Tokenomics

Alien World Token (TLM) için toplam arz 5 milyar olarak belirlenmiştir ve yıllık enflasyon oranı %9’dur. Şu an itibarıyla dolaşımdaki Trilium miktarı 914,030,370.25 TLM’dir.
Tokenomics

Şurada Yer Alıyor

Alien World Token (TLM), Bloomberg, Forbes, Cointelegraph ve Nasdaq gibi yerlerde yer alıyor.

şurada yer alıyor

PARTNERLERİ

Alien World Token (TLM), önemli kripto para borsalarından Binance‘de listelenmiş olup, ayrıca CoinMarketCap ve CoinGecko gibi popüler kripto para veri sağlayıcıları tarafından takip ediliyor. Ayrıca, kripto para biriminin ortakları arasında Coinbase ve Zilliqa gibi önemli isimler de yer almaktadır.

PARTNERLERİ

Alien World Token (TLM) Nerden Alabiliriz?

Alien World Token (TLM) Nerden Ala Biliriz ?

TLM Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir