Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.332
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.332
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Algorand TVL Oranları Rekor Kırdı

Merkeziyetsiz kripto para Algorand (ALGO), toplam kilitli varlık (TVL) oranlarında rekor seviyelere ulaştı.

Popüler merkeziyetsiz proje Algorand, özellikle NFT ve metaverse çalışmalarıyla gündemde yer edindi. Ağ yapılandırması ve geliştirmeleri kapsamında aktifliğini sürdüren ALGO, fiyat anlamında beklentileri karşılayamadı. Ayrıca proje ekibi, Algofi adında bir hizmet başlattığını duyurdu.

Algorand, Algofi ile DeFi Alanında İlgi Gördü

Algorand, ağ geliştirmeleri kapsamında DeFi hizmeti Algofi’yi duyurmuştu. Bu duyuru ile birlikte kripto para yatırımcılarının dikkatini üzerine çeken proje, ağ aktivitesinde büyüme yaşadı.

DeFi Llama tarafından çıkarılan verilere göre, Algofi protokolü son yedi gün içinde yüzde 15‘lik bir artış kaydetti. Kredi protokolünün aktivite artışı, Algorand ağına yaklaşımı da olumlu yönde etkiledi.

Ancak popüler ağdaki artan TVL, farklı geliştirmelerden de etkilendi. Santiment‘e göre, proje ekibi ağ geliştirmeleri için yoğun mesai harcadı. Bu mesai sonucunda, ağ geliştirme faaliyetlerinde yükseliş yaşandı. ALGO geliştirme faaliyetleri, yaklaşık yüzde 20’lik bir yükseliş yaşadı.

Algorand Verileri, ALGO Fiyatı

Algorand ağında yaşanan gelişmelerin de etkisiyle TVL oranı 237 milyon dolara yaklaştı. Bu miktar, ağın ulaştığı en yüksek TVL seviyesi oldu. Genel DeFi TVL oranları 54 milyar dolarlık bir artış yaşadı. Bu para girişinde, ALGO tarafının büyümesi ufak görünse de proje açısından en yüksek seviye oldu.

Sosyal metrikler kısmında da Algorand açısından olumlu sinyaller geldi. Santiment verilerine göre, ALGO ekosistemine ilgi duyulmaya başlandı. Sosyal aktivite ve hakimiyet bakımından yükseliş yaşayan proje, güçlü bir ivme kazandı. Yaklaşık yüzde 0.143 seviyesinden, yüzde 0.626 seviyelerine kadar yükseliş yaşadı.

ALGO fiyatındaki genel istikrar, yeni yatırımcıların da projeye dahil olmasını sağladı. Bu yatırımcılar, ağ aktivitelerini keşfederek TVL yükselişine katkıda bulundular. Stake ve enflasyona karşı ek gelir amacıyla güvenilir liman olarak görülen Algorand ağı, metriklerde olumlu hava verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir