Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.280
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.280
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Algorand (ALGO) Fonları Rekor Seviyede Giriş Görüyor

Algorand merkezli kurumsal yatırım ürünleri, haftalık giriş açısından rekor kırdı.

CoinShares’in varlıklarına göre Algorand ürünleri, haftalık 20 milyon dolarlık girişle rekor seviyeyi gördü. Kripto gazetecisi Colin Wu’ya göre bunun sebebi, Algorand’ın son lansmanları olabilir.

Dijital varlık yatırım ürünlerine yapılan toplam giriş, geçtiğimiz hafta 87 milyon doları buldu ve bugüne kadar olan toplam giriş 0,52 milyar dolar seviyesine ulaştı. Bitcoin’in üzerindeki toplam varlıklar, fiyattaki düşüş sebebiyle Temmuz 2021’den bugüne en düşük seviyede yer alsa da 69 milyon dolarlık giriş almayı başardı. Böylelikle Bitcoin ürünlerine yapılan toplam yatırım 369 milyon dolara ulaştı.

Ethereum ise düşüş eğiliminde yer almayı sürdürdü. Geçtiğimiz hafta 11,6 milyon dolarlık çıkış gören ETH ürünleri, yıl başından bu yana ise 250 milyon dolarlık çıkş gördü. Solana 1,8 milyon dolar, Tron ise 0.4 milyon dolar giriş gördü.

Algorand kısa bir süre önce Nijerya hükümeti ile anlaşarak ulusal bir cüzdan çıkarma kararı aldı. Developing Africa Group, Algorand tabanlı bir plan tercih ederken, ödeme ortağı olarak ise yerel kurulu Koibanx’ı seçti.

Algorand ayrıca Self-Sovereign Identity (SSI) teknolojisini geliştirmek için FlexID’ye miktarı belirsiz olan bir yatırım yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir