Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.497
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.497
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Algo Neden Yükseliyor ?

Kripto para piyasalarının trendlerinde öne çıkan ALGO güne yükselişle başladı. Sosyal platformlarda en çok arananlara giren ALGO’ nun, yükseliş sebebi merak ediliyor.

Peki ALGO Neden Yükseliyor ?

Eylül başında büyük haberi duyuran Algorand şirketi, dünyanın bir numaralı spor organizasyonu olan FIFA ile partnerlik yapmıştı. Yapılan anlaşma neticesinde NFT olanaklarını, tüm spor faaliyetlerinde kullanacak olan FIFA, Algorand aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirme kararı aldı.

Gerçekleşmekte olan FIFA organizasyonu Uluslar Ligi , ALGO’nun da sergilenebileceği beklentisi fiyat hareketini etkiledi. Tüm dünyada yaklaşık 1 milyar insanın izlediği uluslararası futbol müsabakalarının, reklam panolarında ALGO’ya da yer verilmesi bekleniliyor. Kripto para yatırımcısının heyecan ve beklentisi sonucunda, ALGO günü yüksek bir fiyatlanmayla geçiriyor.

ALGO, Günü Nasıl Geçirir? ALGO Grafik Analizi

Kripto para piyasalarının kapanış saatine yaklaşıldığında, FIFA organizasyonu Uluslar Ligi’de tamamlanmış olacak. Genel piyasa görünümünün ayı odaklı olduğunu öne çıkaran analistler, yükselişin piyasa kapanışına doğru kar realizasyonuna döneceği yönünde beklentiye girdiler. Grafik yapısında direnç seviyesine çıkan ALGO, müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte volatilite yaşayabilir.

FIFA, önümüzdeki 5 gün boyunca 27 Eylül’e kadar futbol müsabakalarına devam edecektir. ALGO önümüzdeki 5 günlük süreci kapsayacak nitelikte volatiliteli bir duruş sergileyecektir.

Algorand (ALGO) Neden Yükseliyor? 22 Eylül 2022 – Akıllı Gündem

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir