Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.919
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.919
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Alchemy Pay, Hong Kong’da Sanal Kart Erişimini Genişletiyor!

alchemy pay

Önde gelen fiat-kripto ödeme ağ geçidi Alchemy Pay, Hong Kong bölgesindeki harcama seçeneklerini genişletmek amacıyla Kripto Sanal Kartı için yeni kart BIN’leri ekleyerek kullanıcılarına daha fazla avantaj sunuyor. Yeni “515783” BIN numarası, Alchemy Pay’in mini uygulaması Crypto Card’ı kullanarak Binance Marketplace’te çeşitli platformlarda işlemleri kolaylaştırıyor, bunlar arasında ChatGPT Plus, Aliexpress, Netflix, Twitter, Facebook, Apple Store ve Google Pay bulunuyor.

Banka Kimlik Numaraları (BIN’ler), kart numarasının ilk 6 ila 8 rakamını içerir ve kartın ağı, türü ve veren banka hakkında bilgiler sağlar. Yeni eklenen BIN numaraları, kripto kartlarının yeteneklerini artırarak daha geniş bir ödeme yelpazesine destek sağlıyor ve işlem başarı oranlarını artırıyor.

22 Aralık’ta Hong Kong Para Otoritesi ve Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) sanal varlık faaliyetlerine yönelik politikaları gözden geçirmesi, kripto alanındaki gelişmelere işaret ediyor. Bu durum, Alchemy Pay gibi fiat-kripto ödeme ağ geçitlerinin, Hong Kong’un spot kripto ETF’lerini benimsemeye hazırlandığı bir ortamda daha fazla etkileşim ve benimsenme şansı bulmasını sağlayabilir.

Alchemy Pay

Alchemy Pay, Hong Kong’da Para Hizmeti Operatörü (MSO) lisansı ve Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcıları (VASP) için başvuru sürecine aktif olarak dahil olarak, mevcut trendlere uygun bir şekilde gelişimini sürdürüyor. Stratejik ortaklıklar ve düzenleyici uyumluluk çerçevesinde adımlar atan Alchemy Pay, kullanıcılarına kripto varlıklarına düzenleyici çerçeve dahilinde erişim sağlamak adına hızlı, basit ve kullanıcı dostu bir çözüm sunma konusundaki taahhüdünü sürdürüyor.

Özellikle, Hong Kong hükümetinin kripto para birimleriyle ilgili yayınladığı yönergeler ve SFC’nin kripto ticaret platformlarına yönelik lisans taleplerini işleme koymaya başlaması, Alchemy Pay’in bu bölgede hızla gelişen kripto pazarına entegrasyonunu ve büyümesini destekliyor. Bu gelişmeler, küresel çapta bir finans merkezi olan Hong Kong’un, kripto ödemeleri ve finansal teknoloji alanındaki lider konumunu güçlendirmesine olanak tanıyan bir zemin oluşturuyor.

Tüm bu faktörler, Alchemy Pay’in küresel politika gelişmelerine odaklanarak kripto ödeme endüstrisindeki lider konumunu güçlendirmeye devam ettiği bir dönemde, Hong Kong’daki kullanıcılarına daha geniş ve güvenli ödeme seçenekleri sunma misyonunu destekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir