Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.418
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.418
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Akıllı Para, O Altcoin’e Akabilir: Fiyatta Kırılma Bekleniyor!

Bir kripto para analisti, popüler altcoin projelerinden biri olan Solana için yükseliş gördüğünü açıkladı. Analiste göre Solana fiyatı, aylık bazda anormal bir mum çubuğu kaydediyor. Bunun yanı sıra, SOL fiyatı hacimde bir artış gördü. Analiste göre düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, 45 doların üzerinde bir kırılmaya işaret edebilir. Solana fiyatı, piyasadaki önemli dönüşlerden önce SOL fiyatının karışık sinyaller vermesiyle ün saldığı için yatırımcıların gözlerini merkezi akıllı sözleşme tokenında tutmalarını istiyor.

Analist: Solana fiyatında akıllı para etkileri var

Analist Tony M.’e göre altcoin Solana fiyatı, traderları bir kez daha kandırmaya çalışıyor olabilir. 30 Haziran 2022’de merkezi Ethereum katili, şüpheli bir aylık mum kaydetti. SOL fiyatı, 25.86 dolar olarak işaretlenen en düşük seviyenin yüzde 30 kadar üzerinde. Ancak Haziran ayının en yüksek seviyesi olan 46.12 doların yüzde 27 altına düşerek 33.76 dolara yerleşti. Bu nedenle, aşağı yönlü mum, yükseliş etkisinin ince işaretleri gösteriyor. Mum ayrıca, hacim profili göstergesindeki işlemlerde bir akış sunuyor. Bu anormallik, önümüzdeki aylarda Solana fiyatı için önemli bir şey olacağı fikrini kışkırtıyor.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Solana fiyatı, daha önce 2021 Eylül’ünde yükselişi ile yatırımcılarını kandırmıştı. Büyük hacimli bir yükseliş mum çubuğu kaydedilmişti. Bununla birlikte, 141 dolardaki uzlaşma fiyatı, aylık en yüksek seviye olan 216 doların yüzde 34 altında ve 105.89 dolarlık aylık en düşük seviyenin sadece yüzde 30 üzerinde işaretlendi. Dört ay sonra, Ocak 2022’de, minimum kazançlar ve fiyat hareketinden sonra, Solana fiyatı nihayet anormal aylık mum çubuğunun yansımalarını gördü. Analiste göre ayılar, yüzde 60’lık bir tasfiyeyi 80 dolara esneterek Eylül 2021’den bu yana tüm kârları sildi.

Akıllı para, piyasadaki duyarlılığı değiştirebilir

Akıllı paranın büyük zaman dilimlerinde çalışmayı sevdiğine şüphe yok. Aylık ve yıllık grafiklerde ince ipuçlarını arayabilmek, bir pazarın davranışının ne zaman değişebileceği konusunda bağlam sağlayabilir. Analiste göre Solana fiyatı söz konusu olduğunda, traderlar aşırı güven duymamalıdır. Bitcoin 23.500 doları aşmadığı sürece hala ayı piyasasındayız. Bununla birlikte, işler hızla değişebilir, bu nedenle daha popüler kripto paraların bazılarının önümüzdeki haftalarda sunabileceği anormal ipuçlarına dikkat etmek en iyisidir.

Solana fiyatındaki düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, 45 doların üzerinde bir kırılma ile gerçekleşebilir. Analiste göre, boğalar bu sınırı aşabilirse, mevcut Solana fiyatından %150’lik bir artışla sonuçlanan 90 dolara doğru bir ralliye neden olabilir. Aksine, boğalar yakında 35 dolarlık bariyeri desteklemezse, SOL fiyatı 20 dolara düşmeye devam edebilir. Bu da ek bir %40 kayıpla sonuçlanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir