Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.025
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.025
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Akıllı Para Bitcoin, ETH Değil: Bu Altcoin’e Akıyor!

Kripto para piyasasındaki oynaklık devam ediyor. Lider kripto Bitcoin, 20 bin doların etrafında ileri geri hareket ettikçe altcoin’ler de onu izliyor. Bu ortamda popüler meme coin’i Shiba Inu (SHIB), en büyük Ethereum cüzdanlarındaki pozisyonunu korumayı başardı.

En büyük balinalar 608,6 milyon dolar değerinde SHIB’e sahip

Kripto para yatırımcıları ve traderları yüklü miktarda kripto varlığı olan yatırımcıları özellikle takip eder. Çünkü bu derin cüzdanların yapacağı alım veya satımların ilgili tokenin fiyatını etkileme gücü vardır. Balina izleme platformu WhaleStats’a göre, SHIB tokeni, en büyük 2.000 ETH balinasının elindeki en büyük token olarak ortaya çıktı. Veriler, bu cüzdanların yaklaşık 608,6 milyon dolar değerinde Shiba Inu tokeni tuttuğunu gösteriyor. Bu arada, balinalar ayrıca “ShibDoge” adlı 379,5 milyon dolar değerinde yeni token biriktiriyor.

Bununla birlikte, SHIB, en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı tarafından tutulan en büyük ikinci token. Bu balinaların, yaklaşık 592,9 milyon dolar değerinde SHIB tokenleri var. Ayrıca verilere göre, 100 ETH balinasının en büyüğü 536,9 milyon dolar değerinde SHIB tokeni tutuyor. Bu da toplam holdinglerinin yaklaşık %16’sına tekabül ediyor. Dolayısıyla sahip oldukları en büyük token konumunda.

XRP balinası Bitcoin değil, Shiba Inu topluyor

Rapora göre, bir XRP balinası Binance’den cüzdanına yaklaşık 20 trilyon SHIB tokeni aktardı. Transfer yaklaşık 210,1 milyon dolar değerinde. Bu, SHIB tarihindeki en büyük tek işlem olarak rapor edildi. Balina şu anda yaklaşık 48,7 trilyon Shiba Inu tokeni tutuyor.

Bu arada dünyanın en büyük ikinci meme coin’i, 5,69 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip. Bu piyasa değeriyle kripto liginde 14. sırada yer alıyor. SHIB, basın zamanında günlük bazda %1,75 kazançla 0,00001042 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca SHIB fiyatları son 7 günde %3,26 arttı. Bununla birlikte SHIB, 0,00008845 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %88 uzaklaşmış durumda. Kripto piyasasındaki çöküş köpek temalı meme coin’e ciddi zarar verdi.

Shiba Inu ekosistemine yeni bir token geliyor

En büyük balinaların ilgisi, muhtemelen Shiba Inu tarafından yapılan son duyuru nedeniyle arttı. coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere ShibaSwap’ın lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba ekosisteminin yeni bir token başlatacağını açıkladı. Duyuruda, yeni tokenin “TREAT” olarak adlandırılacağını belirtildi.

Kusama, Treat tokeninin ilk önce ekosistemde bir ödül olarak kullanılacağından bahsetti. Ancak daha önce BONE tokenlerinin Shibarium’da ödül olarak kullanılacağı açıklanmıştı. Bu arada, yeni token, doğrulayıcıların üretiminden başka her şey için bir ödül olarak kullanılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir