Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.596
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.596
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Akbank’tan Kripto Para Borsası Stablex’e Büyük Yatırım!

kripto para

Ak Yatırım, kripto para borsası Stablex’in çoğunluk hissesini satın alarak bu stratejik ortaklıkla Mayıs 2023’te başlattığı faaliyetlere hız kazandırdı. İHA’nın aktardığı bilgilere göre, Ak Yatırım’ın çatısı altında faaliyet göstermeye başlayan Stablex, müşteri odaklı yaklaşımıyla Türkiye’nin kripto para sektöründe hizmet sunacak.

Özellikle Akbank üzerinden gerçekleştirilen para transferleriyle dikkat çeken Stablex, bu anlaşma ile güçlü bir finansal temel üzerine oturmuş bir platform olarak konumlanmış oldu.

Stablex Yönetim Kurulu Başkanı, Ak Yatırım Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mert Erdoğmuş, kripto para piyasasının önemli bir yatırım aracı haline gelmesiyle birlikte, güvenilir ve yenilikçi hizmet ihtiyacına yanıt vermeyi amaçladıklarını belirtti. Erdoğmuş, “Stablex, sektördeki deneyimi, attığı ilk adımlar ve profesyonel hizmet anlayışıyla bizim değerlerimizi yansıtıyor.

Ak Yatırım, kripto para alım satım platformu Stablex'i satın alıyor -  Webrazzi

Kripto para piyasasındaki dalgalanmaları güçlü bir altyapı, finansman, deneyim, insan kaynağı ve teknoloji ile yöneterek, Stablex’i kısa sürede en bilinen ilk 3 platform arasına taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca dijital varlıklar ve yeni nesil ürünlerle müşterilerimize en iyisini sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Stablex CEO’su Turgut Güney ise, “Stablex, 2021 yılında güçlü finansal tecrübesiyle geleceğin dijital varlıklarını oluşturmak amacıyla kuruldu. Müşteri odaklılık, deneyim ve profesyonel ekibimizle kısa sürede sektörde öncü bir konuma geldik. Türkiye’deki kripto para alım-satım platformları arasında bir ilki gerçekleştirerek demo hesap sunan ilk platform olduk. Yeni dönemde, Ak Yatırım çatısı altında Stablex olarak, yenilikçi ve çevik hizmetlerimizi güçlendirirken sektörün gelişimine de katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir