Kriptolar:
30351
Bitcoin:
$64.422
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.34 T
% 0.00
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 64.422
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.34 T

AIOZ Network, Nvidia’nın Hızlandırılmış Uygulama Kataloğuna İlk DePIN Şirketi Olarak Listelendi

AIOZ Network, prestijli Nvidia Hızlandırılmış Uygulama Kataloğuna listelenen ilk DePIN şirketi olarak büyük bir başarı elde etti. Bu durum, merkeziyetsiz altyapı için önemli bir adım niteliğindedir. Nvidia’nın geniş kullanıcı kitlesi, uygulama geliştirme için bu yeni listeleme sayesinde AIOZ’un güçlü DePIN teknolojisinden faydalanabilecek.

Nvidia Hızlandırılmış Uygulama Kataloğu Nedir?

Nvidia Hızlandırılmış Uygulama Kataloğu, geliştiriciler ve işletmeler için DPU (Veri İşleme Birimi) ve GPU hızlandırılmış uygulamalar, araçlar ve hizmetler arayan kapsamlı bir kaynaktır. Adobe, Epic Games ve Autodesk gibi sektör liderlerini kapsıyor.

AIOZ Network, web3 için yapay zeka hesaplama, veri depolama ve akış altyapısı çözümleri sunan öncü bir şirkettir. Küresel ağları, AIOZ ağında oluşturulan depolama ve akış uygulamalarına temel sağlayan 160.000’den fazla insan gücüyle çalışan düğümden oluşmaktadır.

2024’ün 1. çeyreğinde gerçekleştirilen AIOZ Node V3 lansmanı, yetenekleri daha da genişletiyor. Kullanıcılar artık, yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürülmesi planlanan Web3 yapay zeka çözümü W3AI gibi AIOZ altyapısını güçlendirmek için boşta duran GPU ve CPU kaynaklarını pasif olarak katkıda bulunabiliyor.

Kanıtlanmış DePIN Depolama Çözümleri

AIOZ Network, 2024 yılında AIOZ W3S ve AIOZ W3IPFS olmak üzere iki başarılı çözümü piyasaya sürerek DePIN depolama alanında kendisini kanıtladı. Bu çözümler, Web3 oyunları, NFT’ler ve daha fazlası gibi alanlarda çeşitli müşteri kazanarak, platformun depolama çözümlerini ürünleri için kullandırmayı başardı.

AIOZ W3AI: Web3 Yapay Zeka Geliştiricilerini Güçlendiriyor

2024’ün ilerleyen dönemlerinde büyük bir heyecanla beklenen AIOZ W3AI lansmanı, dünya çapındaki yapay zeka geliştiricilerini güçlendirecek. Geliştiriciler, web3 yapay zeka uygulamaları için AIOZ’un DePIN GPU ve CPU’sunu kullanabilecek. Ayrıca, W3AI pazar yeri, yapay zeka modellerinin güvenli bir şekilde depolanmasını ve paylaşılmasını sağlayarak, kazanca dönüştürmeyi, iş birliği içinde eğitim almayı ve eşbiçimli şifreleme ile güvenli çıkarımı mümkün kılacak.

AIOZ Network Kurucusu Erman Tjiputra heyecanını şöyle dile getirdi: “Nvidia kataloğunda listelenen ilk web3 çözümü olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Nvidia web sitesi aracılığıyla geliştiriciler ve teknoloji şirketlerinden oluşan global bir kitleye ulaşmak, web3 yapay zeka hesaplama, veri depolama ve akış hizmetlerinin gelecekteki gelişimi için açık ve merkeziyetsiz bir ortam oluşturma misyonumuza mükemmel bir şekilde uyuyor. Web3 altyapımızı keşfetmeye gelecek kullanıcıları heyecanla bekliyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir