Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.106
% 5.51
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.106
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Aevo (AEVO) Nedir? AEVO Coin Yorum ve Geleceği

AEVO

Aevo (AEVO) (Diğer adıyla Ribbon Finance) Optimism üzerinde kurulmuş ve sürekli ticaret sunan bir türev kripto para borsasıdır. 2022 yılında kurulan borsada 68 adet işlem çifti listelidir ve 24 saatlik işlem hacmi 654,872,835 dolardır. Ayrıca, borsa düşük fee ücretleri, gecikmesi daha kısa işlemler ile sermaye verimliliğini artırır.

İlginizi çekebilir: Binance, Launchpool’daki 48. Altcoin’i Açıkladı!

Aevo (AEVO) Nedir?

Şuanda DAO’lardaki Governance (Yönetim) sistemi iki bölümden oluşur. Biri tamamen merkezi ve projenin ekibine bağlı diğeri ise merkeziyetsiz olan ve kullanıcıların tokenler ile söz hakkı elde ettiği bölümdür. Aevo, Snapshot yardımı ile Aevo Yönetişim Teklifleri (AGP) ve oylamayı birleştirip hibrit bir yöntem sunuyor.

Ek olarak, Aevo projesinin hedefleri arasında zamana duyarlı müdahaleleri hızlandırmak ve yüksek yinelemeler ile yönetim süreçlerini kolaylaştırmak vardır. Bu yüzden farklı iki adet Komite kurulmuştur. Komite üyeleri yıllık oylama ile DAO üyelerinden ve Apogee’nin seçtiği kendi çalışanlarından oluşur.

Aevo (AEVO)

Aevo (AEVO) Tokenomik

AEVO, Aevo‘nun yerel tokenidir. Token sahiplerine verdiği imkanlar arasında, DAO’nun yetki alanı içinde kullanıcıların tercihlerde aktif rol alması vardır. 

sAEVO Nedir?

AEVO tokenin stake edilmiş hali olan sAEVO için kullanıcıların platforma 3 ay bir süre boyunca AEVO ya da RBN stake etmesi gerekmektedir. 

AEVO tokenin ekibinin açıkladığına göre, Aevo DAO’nun sahip olduğu RBN’lerin %45’inin sabit şekilde dağılımı aşağıdaki gibidir:

  • Teşvikler (Airdrop Dahil) %16
  • Token Likiditesi %9
  • Topluluk %5
  • Tahsis edilmemiş DAO harcamaları %16

Aevo Takımı

Ekipte birçok geliştirici ve yenilikçi mühendisler bulunmaktadır. Bunları aşağıdan görebilirsiniz:

Nereden Satın Alınır?

Şuanda, token herhangi bir borsada listeli değil. Ancak, borsalarda bile listelenmeden Aevo token farm yapmak ve sahip olmak için Binance Borsası’nın Launchpool etkinliğine katılın. Eğer hala Binance hesabınız yoksa Coin Mühendisi özel indirimli kayıt linki ile kayıt olabilirsiniz.

Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli biletebu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir