Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.030
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.030
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Aethir, İlk Merkeziyetsiz Yapay Zeka Node Satışını Duyurdu!

Aethir

Aethir, yapay zeka ve oyunlarda GPU hesaplama gücüne olan artan talebi karşılayan ölçeklenebilir Node altyapısıyla dikkat çekiyor.

Merkeziyetsiz GPU bulut altyapısı konusunda lider olan Aethir, yaklaşan Node satışını duyurdu. 20 Mart’tan itibaren bireyler ve kuruluşlar, Aethir’in merkeziyetsiz bulut altyapısı ağında Node çalıştırarak yer alabilecek.

Aethir, dünyanın giderek artan işlem gücü açığını çözmek için yeni bir çözüm sunan, kurumsal sınıf GPU-hizmet-olarak (GPU-as-a-service) sağlayıcısıdır. Aethir ağı, yeni ve kullanılmayan kurumsal sınıf GPU’ları ölçeklenebilir şekilde toplayarak ve akıllıca yeniden dağıtarak yapay zeka ve oyun gibi GPU’ya dayanan sektörlerin büyümesini destekliyor.

Aethir, merkeziyetsiz bulut bilgi işlem altyapısı sayesinde, GPU sağlayıcılarının dünya çapında sofistike oyun ve yapay zeka uygulamalarına güç sağlıyor. Aethir’in altyapısı, esnek ve kapsamlı hizmet sunan bulut oyun sağlayıcılarını destekliyor ve Aethir’in dinamik iki yönlü ağını oluşturan dünyanın en büyük oyun ve telekom şirketlerinden bazılarıyla ortaklık kuruyor.

Dünyanın bulut altyapısına geçişi büyük bir trend haline geldi, ancak yapay zeka ve oyun uygulamalarını buluta taşımak, geleneksel merkezi bulut altyapısını zorlayacak gibi görünüyor. Bu sektörler gelişmeye devam ettikçe, yüksek performanslı GPU’lara olan ihtiyaç hızla arttı. Aethir’in merkeziyetsiz yaklaşımı, ölçeklenebilir ve uygun maliyetli bir çözüm sunuyor.

aethir

 

 

Aethir Node Satışı

Aethir’de bir Node çalıştırmak, bulut bilişimin merkeziyetsizleştirilmesine katkı sağlıyor ve kullanıcıların katılımları için ödül kazanmalarını sağlıyor. Aethir Node satışı, Aethir ağının merkeziyetsizleştirilmesinde ilk adım olup, Aethir ekosisteminin doğrulayıcıları olan ve gelecekte diğer Node katılımcıları tarafından sağlanan çalışma süresi, gecikme, hizmet kalitesi ve işlem gücünün doğrulanmasını destekleyen “Checker Node” (Düğüm Kontrolü) ile başlıyor.

Node’lar, ağ içindeki veri ve hizmet sunumunu doğrulamaya yardımcı olarak ödül kazanmakta ve gelecekte yapay zeka destekli işlemci çiplerinin ve diğer işlem gücünün kazım verimi için denge ve denetim sağlamakta. Aethir ağının yerel token’ı olan $ATH, Aethir’in merkeziyetsiz bulut altyapısı ağının bakımını sağlayan Node sağlayıcıları ve denetçiler tarafından kazanılabilir.

20 Mart 2024’te başlayan Node satışı, 500 dolar gibi düşük başlangıç fiyatıyla kademeli bir fiyatlandırma sistemi aracılığıyla 100.000 Node sunmaktadır. Satış, Xai Node satışının arkasındaki ekip olan Impossible Finance tarafından desteklenen halka açık bir satış yoluyla Arbitrum ağında gerçekleştirilecek olup, bir kişinin satın alabileceği Node sayısında herhangi bir sınırlama yoktur.

Node’lar, satıştan bir yıl sonra transfer edilebilir hale gelir ve ödüller, her kullanıcı için bir hak kazanma mantığına göre biriktirilir ve kazanılır. Aethir ekosistemindeki bir Node operatörü olarak katılımcılar, önümüzdeki dört yıl içinde Checker Node Operatörlerine ayrılan toplam $ATH arzının %15’ine kadar kazanma potansiyeline sahiptir.

Aethir’in Node satışına katılarak, katılımcılar yapay zeka ve oyun uygulamalarını güçlendirmek için GPU gücünden yararlanan yenilikçi bir merkeziyetsiz ekosistemin parçası olma fırsatını yakalar. Ağ genişledikçe, altyapının verimliliği ve kapsamı artar ve bu da kendi kendini besleyen bir büyüme ve ölçeklenebilirlik döngüsü yaratır.

Aethir Node Satışı Detayları

  • Aethir Node satışı süreci 18 Mart -19 Mart saat 13:00’e kadar geçerli olacak. Publi satış ise 20 Mart 13.00 ‘de başlayacak.
  • Node satışı Arbitrum ağında gerçekleşecek.
  • Node satışına bu bağlantı aracılığı ile katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca katılım sağladığınız bu link aracılığı ile %10 indirimli şekilde node satışına katılabilirsiniz.
  • Node fiyatları ilk etapta 500$ ‘dan başlayacak ve sonra 14.000$ a kadar devam edecek.

Aethir’in yaklaşan Node satışına katılmak ve daha fazla bilgi almak için tıklayınız…

Aethir Hakkında

Aethir, yapay zeka ve oyunlar için özel olarak tasarlanmış gelişmiş, dağıtılmış kurumsal sınıf GPU tabanlı hesaplama altyapısıyla DePIN’i devrim yapıyor. Önde gelen Web3 yatırımcıları tarafından desteklenen ve ekosistem için toplamda 32 milyon doların üzerinde fon toplayan Aethir, merkeziyetsiz hesaplamanın geleceğine öncülük ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir